Simona Halep - Marketa Vondrousova în optimi la Indian Wells. Când va avea loc meciul

Ultima actualizare:

    Simona Halep - Marketa Vondrousova va avea loc in optimi la Indian WellsFOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep - Marketa Vondrousova va avea loc in optimi la Indian WellsFOTO: Guliver/ Gettyimages

Optimile de finală ale turneului de la Indian Wells 2019 programează marți seară meciul Simona Halep - Marketa Vondrousova. Va fi prima confruntare dintre cele două.

Cehoaica Marketa Vondrousova, ocupanta locului 61 WTA, va juca împotriva Simonei Halep în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. În turul al treilea, ea a trecut cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4 în fața letonei Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 22. La rândul ei, Simona Halep a trecut cu 7-6, 7-5 de o altă jucătoare din Ucraina, Katerina Kozlova.

Simona Halep - Marketa Vondrousova va avea loc marți seară, la o oră care va fi anunțată în cursul dimineții zilei de marți. Învingătoarea acestui meci va juca în sferturile de finală contra câștigătoarei partidei dintre Elina Svitolina și Ashleigh Barty. Indiferent de oră, meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Simona Halep - Marketa Vondrousova e un meci foarte important pentru româncă

Pentru Simona Halep, meciul cu Marketa Vondrousova este unul foarte important, deoarece o victorie o asigură pe jucătoarea noastră de ocuparea locului doi în clasamentul mondial și după terminarea Indian Wells. Acum, în clasamentul live ea ocupă poziția a treia, după Naomi Osaka și Petra Kvitova, dar cum cehoaica a fost eliminată încă din turul secund, Halep o poate depăși dacă trece de Vondrousova.

Marketa Vondrousova, o valoroasă reprezentantă a noului val

În vârstă de 19 ani și clasată pe locul 61 în clasamentul WTA, cehoaica Marketa Vondrousova este una dintre cele mai talentate jucătoare ale generației sale. De altfel, în 19 martie 2018, ea a pătruns în premieră în Top 50 WTA, fiind atunci cea mai tânără jucătoare din primele 50 ale lumii. Dublă campioană de dublu în 2015 în turneele de Grand Slam pentru junioare (Australian Open și Roland Garros), cehoaica are în palmares un titlu WTA la simplu, câștigat în 2017, la Biel. Anul acesta, ea a jucat o a doua finală din carieră, la Budapesta, în februarie, dar a fost învinsă de belgianca Alison van Uytvanck.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net