Simona Halep la Sydney: "Am încă probleme la picior"

conferinta_presa_simona_halep_sydney.jpg

simona halep conferinta de presa sydney
Simona Halep la conferinta de presa de la Sydney
FOTO: Guliver/ GettyImage

La conferinţa de presă de duminică, Simona a vorbit despre mai multe aspecte interesante. Iată cele mai importante lucruri despre care a vorbit.

Despre Serena Williams: ”Am învins-o deja o dată, ceea ce e foarte important pentru mine. Nu e uşor să joci contra ei. Dacă intru pe teren cu convingerea că voi face tot ce pot să o înving, atunci va fi perfect”.

Despre accidentare: ”Sunt mai bine decât la Brisbane. E mereu dificil să tratezi problemele de la tendon. Cred că e cel mai greu. Dar acum mă simt mai bine. M-am putut antrena două zile la rând, aproape la nivel maxim. Am jucat şi pe puncte, deci cred că sunt gata să încep turneul. Ştiu că va fi un meci dificil, dar chiar îmi doresc să am un meci înainte de Melbourne. Cred că problema e încă la picior, dar acum nu mai simt durere. Nu se pune problema de operaţie. RMN-ul a ieşit bine. Nu e nimic periculos, dar încă am o inflamaţie. Nu e periculos, dar e încă acolo”.

Despre un titlu de Grand Slam: „Cred că trebuie să fiu mult mai încrezătoare în mine că pot câştiga un titlu de Grand Slam. Dacă tu crezi că poţi câştiga, o vei face. Dacă nu, e mult mai dificil. Mă simt pregătită. Am jocul necesar, am pregătirea fizică pusă la punct. Antrenamentele au fost bune, m-am antrenat din greu. Ştiu că e dificil. Ştiu că trebuie să fiu puternică”.

Despre Darren Cahill: ”E un antrenor bun şi o persoană bună. Crede în mine şi ăsta e cel mai important lucru”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1