Simona Halep joacă marți primul meci după cinci luni și jumătate. De la ce oră și cine va televiza partida

simona_halep.jpg

Simona Halep
Simona Halep
Foto: Guliver/ GettyImages

După ce ploaia a făcut vraiște programul zilei de luni din cadrul turneului WTA de la Praga, ziua de marți a devenit ziua în care se va vorbi românește în competiția din capitala Cehiei.

Simona Halep va juca împotriva slovenei Polona Herzog marți, de la ora 14.00. Este al treilea meci de pe Terenul Central, primul începând la ora 11.00, iar al doilea urmând să fie reluat după 5 game-uri deja disputate.

Pentru Simona va fi primul meci oficial după o pauză de mai bine de cinci luni, de când a cucerit titlul la Dubai.

Ziua va fi deschisă, de la ora 11.00, de Irina Begu, care va juca împotriva letonei Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 9. În mod normal, Irina ar fi trebuit să o întâlnească luni pe ucraineanca Dayana Yastremska, dar aceasta s-a retras. Meciul, care s-ar fi disputat până să înceapă ploaia, a fost anulat și înlocuit cu partida cu Sevastova, de marți.

Tot marți și tot de la ora 11.00, va juca și Gabriela Ruse. Ea luptă pentru calificarea pe tabloul principal și o face de luni, numai că ploaia a întrerupt meciul cu nemțoaica Tamara Korpatsch (Germania), cap de serie numărul 3. În momentul opririi, scorul era 5-4 pentru jucătoarea noastră, care avea și serviciul.

Imediat după acest meci, pe același teren, vor intra Monica Niculescu și Raluca Olaru, care vor încerca să joace partida lor de dublu contra perechii Ulrikke Eikeri/ Elixane Lechemia.

Meciurile turneului WTA de la Praga vor fi în direct pe Digi Sport

De la ora 12.30, va intra pe teren și Patricia Țig. Ea o va întâlni pe cehoaica Barbora Krejcikova.

În fine, în jurul orei 17.00, ar trebui să joace și Ana Bogdan. Ea își va afla adversara după terminarea meciului Gabrielei Ruse, căci va juca împotriva unei sportive venite din calificări.

Toate partidele vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1