Simona Halep își construiește trei vile de lux în același timp

Ultima actualizare:

    Tenismena îşi construieşte în oraşul natal, Constanţa, nu mai puţin de trei palate
Tenismena îşi construieşte în oraşul natal, Constanţa, nu mai puţin de trei palate

Simona Halep nu a ascuns niciodată că îşi iubeşte ţara şi oraşul natal, Constanţa. Ea a afirmat mereu că atunci când se va retrage se va stabili în localitatea în care s-a născut şi a crescut şi deja îşi pregăteşte „terenul”.

Ocupată până peste cap cu antrenamentele şi participările la competiţii, Simona şi-a lăsat în grija tatălui construcţia unei vile impresionante în Constanţa. Ea a început lucrările în vara anului trecut, pe un teren pe care îl avea pe strada Chiliei – în imediata apropiere a casei părinteşti – şi, după cum se observă din fotografiile realizate de fotoreporterii Click!, clădirea este aproape finalizată. Conform autorizaţiei de construcţie, lucrările vor fi gata în luna august 2017, iar casa va avea demisol, parter şi un etaj. Întrebat de Click!, un expert imobiliar a estimat clădirea la 500.000 de euro.

Vila cu un etaj din strada Chiliei este evaluată la jumătate de milion de euro
Vila cu un etaj din strada Chiliei este evaluată la jumătate de milion de euro

Pe strada Oneşti şi-a construit o vilă cu design modern
Pe strada Oneşti şi-a construit o vilă cu design modern

Gard în gard cu casa părintească s-a înălţat un imobil cu două etaje
Gard în gard cu casa părintească s-a înălţat un imobil cu două etaje

Simona are un cult al familiei foarte dezvoltat, părinţii şi fratele său fiind totul pentru ea. A şasea jucătoare a lumii în acest moment, tenismena a declarat de fiecare dată că visul ei este să locuiască alături de familia ei, acolo unde se simte mereu foarte bine şi în siguranţă şi această casă pare a fi locuinţa visurilor ei din acest punct de vedere. Cum în cea mai mare parte a anului este plecată de acasă, Simona îl are ca „şef de şantier” pe tatăl ei, Stere, acesta fiind cel care se ocupă ca totul să meargă conform planului. Evident, de fiecare dată când ajunge la Constanţa, tenismena vine „în inspecţie” pe şantier, fiind foarte mulţumită de ce a ieşit până acum.

Aceasta nu e singura clădire pe care Simona Halep a construit-o în Constanţa în ultima perioadă. Ea a înălţat deja un imobil cu două etaje chiar lângă casa părinţilor, lucrarea urmând să fie finalizată în luna decembrie 2017. Iniţial, această clădire s-a dorit să fie un bloc, dar nu a primit autorizaţie decât pentru înălţarea a două etaje. De asemenea, Simona aproape a terminat o vilă cu un aspect foarte modern,  situată undeva în preajma Delfinariului din oraşul de la malul mării, mai precis pe strada Oneşti. Pe lângă aceste construcţii, Simona mai are în proprietate un teren de 460 de metri pătraţi, primit după ce a fost desemnată cetăţean de onoare al Municipiului Constanţa.

A câştigat aproape 12 milioane $ din tenis

În vârstă de 24 de ani, Simona Halep este cea mai bogată sportivă din România. Ea a câştigat, doar din tenis, suma de 11.486.816 de dolari. Pe lângă aceşti bani, a mai obţinut câteva milioane de dolari din contractele publicitare semnate cu diverşi sponsori. Pentru Simona Halep, cel mai profitabil an din punct de vedere al câştigurilor a fost 2014. Atunci, jucătoarea noastră a obţinut, doar din tenis, suma de 4.519.713 dolari. Anul trecut, ea a luat „doar” 3.598.847 de dolari. În total, Simona a acumulat doar din premii peste 11 milioane de dolari. 

Va juca în Fed Cup, la Cluj

În aceste zile, Simona Halep se află la Cluj, oraş în care va juca, alături de coechipierele sale din echipa de Fed Cup a României, în barajul de promovare în Grupa Mondială I, contra Germaniei. Jucătoarea noastră, clasată pe locul 6 în clasamentul mondial WTA, a început deja antrenamentele pe terenul de zgură amplasat în sala Polivalentă din oraşul ardelean. Alături de ea, din echipa României vor mai face parte Monica Niculescu, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru. Din echipa Germaniei va face parte şi campioana de la Australian Open, Angelique Kerber.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net