Simona Halep, interviu pentru americani. ”Nu mă gândesc să părăsesc țara mea”

Ultima actualizare:

    Simona Halep le-a acordat un interviu celor de la Washington Post și a vorbit despre cariera, prietenii si visurifoto: Facebook
Simona Halep le-a acordat un interviu celor de la Washington Post și a vorbit despre cariera, prietenii si visurifoto: Facebook

Simona Halep (2 WTA) a acordat un interviu publicației americane Washington Post în care a vorbit despre tenis, visuri, carieră și prietenele sale din circuit.

Simona Halep a acordat un interviu presei americane în care a vorbit despre carieră și planuri de viitor. Jucătoarea de tenis a declarat că nu are de gând să-și părăsească țara, aceasta locuind în prezent în Bucureși însă merge deseori în Constanța, orașul său natal, pentru a fi împreună cu familia sa.

"Casa mea e la Bucureşti, dar oraşul meu natal este Constanţa. Locuiesc în România şi nu mă gândesc să părăsesc ţare mea. Acolo este casa mea. Merg să-mi văd familia după fiecare serie de turnee. Şi după US Open Series voi merge acasă să-mi văd familia. Şi acum vin de acasă."Simona Halep este cea mai scundă sportivă din Top 10 WTA, însă acest lucru nu o descurajează, dimpotrivă, este de părere că înălțimea sa îi aduce alte atuuri care o ajută să rămână în top.

"Sunt cea mai scundă din Top 10, cred. Dar am nişte avantaje. Sunt rapidă, joc ok, chiar dacă sunt scundă. Nu e atât de importantă înălţimea. Poate serviciul e important când eşti înaltă. Când eşti mai scundă, nu loveşti atât de puternic, dar sunt ok cu mine însămi, nu cred că sunt atât de scundă, pot fi în top încă mulţi ani", a explicat a doua jucătoare a lumii. Poate că nimeni nu s-a gândit la ce carieră ar fi urmat Halep în cazul în care nu juca tenis sau nu juca atât de bine. Tenismena a declarat că și-ar fi îndreptat atenția spre matematică. Aceasta se pricepe la unghiuri, iar acest lucru o ajută și pe teren.

"Este greu de spus, pentru că am început de la patru ani şi jumătate. Dar mi-a plăcut matematica în liceu. Poate aş fi urmat o universitate în acea direcţie. Îmi plac unghiurile, am fost întotdeauna bună la unghiuri. Lucrez la ele şi pe terenul de tenis", a spus românca. 

Simona Halep nu are de gând să stea prea mult pe terenul de tenis. Tenismena  a mărturisit că va juca până la vârsta de 33 de ani, maximum, însă le apreciază foarte mult pe cele care profesează până la vârste înaintate. Cât despre prieteniile pe care le-a legat de-a lungul timpului cu jucătoarele din circuit, aceasta le-a numit pe Petra Kvitova, Carla Suarez Navarro și Aga Radwanska.

Cel mai mare vis al lui Halep este să câștige un Grand Slam, indiferent care. În cei opt ani de carieră, Simona și-a perfecționat jocul, de la meci la meci, și este din ce în ce mai încrezătoare în forțele sale.

"Jocul este mai rapid şi mai puternic. Şi jocul meu s-a schimbat, şi eu sunt mai puternică, în picioare şi în lovituri, mi-am îmbunătăţit mişcarea. Fiecare îşi îmbunătăţeşte evoluţia în felul lui. Totul este important în zilele acestea."Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua, marţi, de la ora 20.50, cu americanca Sloane Stephens, locul 957 WTA, în prima manşă a turneului de categorie WTA de la Washington. Românca este în premieră la competiţia din capitala SUA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net