Simona Halep începe marți apărarea titlului de la Roland Garros. De la ce oră va juca

Ultima actualizare:

    Simona Halep, la antrenament la Roland Garros 2019FOTO: EPA
Simona Halep, la antrenament la Roland Garros 2019FOTO: EPA

Simona Halep va avea marți o zi specială. Pentru prima dată va intra pe teren pentru a-și apăra titlul cucerit la Roland Garros. Prima adversară este din Australia.

În primul tur al turneului de la Roland Garros, Simona Halep va juca împotriva australiencei Ajla Tomljanovic, o jucătoare care în afară de a fi iubita lui Nick Kyrgios nu a impresionat până acum prea mult în circuit. Situată pe locul 47 în lume, Ajla a mai jucat o singură dată contra fostului lider mondial. A fost învinsă de Simona la Cincinnatti, în turul secund, scor 4-6, 6-3, 6-3, iar în meciul de azi pornește, de asemenea, cu șansa a doua. Conform organizatorilor, meciul dintre cele două este al treilea pe terenul Philippe - Chatrier, după o partidă masculină care începe la ora 12.00, ora României, și una feminină,  așa că mai devreme de ora 17.00 nu ar putea debuta. Asta dacă vremea va fi bună și nu va ploua, așa cum anticipează meteorologii. Indiferent de ora de start, întâlnirea va fi transmisă în direct la Eurosport.

Simona Halep a început săptămâna pe locul 3 în lume, dar prin scăderea celor 2.000 de puncte cucerite anul trecut la Roland Garros e a căzut pe poziția a opta în clasamentul mondial WTA. Tocmai de aceea, are nevoie de cât mai multe victorii pentru a reveni măcar în Top 5. Ea spune că va aborda participarea la Roland Garros relaxată din punct de vedere mental: ”E mult mai bine acum, pentru că am titlul deja. Nu mai contează ce urmează să se întâmple. Tot ce vine de acum este un bonus. Aşa că voi încerca să dau tot ce am eu mai bun şi să văd dacă sunt capabilă să mai cuceresc trofeul și a doua oară”, a declarat Halep înaintea startului turneului parizian.

Tot azi, de la ora 12.00, va juca în primul tur și Irina Begu. Aceasta o va întâlni pe chinezoaica Zhu. De asemenea, tot azi vor mai evolua, la dublu, Horia Tecău și Marius Copil, fiecare cu alt partener.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net