Simona Halep, înaintea turneului de la Roma: ”Voi da tot ce pot pe teren”

Ultima actualizare:

    Simona Halep, cu trofeul de la Roma 2020FOTO: EPA
Simona Halep, cu trofeul de la Roma 2020FOTO: EPA

Simona Halep va începe abia miercuri apărarea titlului de la Roma, dar fiind câștigătoarea de anul trecut, toți ochii sunt deja pe ea.

Drept urmare, a dat un interviu site-ului competiției, în care a explicat cum se simte și ce obiective are. ”Totul e frumos aici la Roma: stadionul, oraşul, turneul. Sunt foarte fericită să mă aflu din nou aici, mă simt bine: dimineaţă m-am antrenat şi sunt nerăbdătoare să încep turneul. E frumos să fii deținătoarea titlului: acest lucru nu pune presiune şi nici nu am aşteptări deosebite, dar voi da tot ce pot. E un pic ciudat, deoarece au trecut doar opt luni de la ultima ediţie”, a declarat Halep.

Românca a comentat și faptul că în acest an, pentru prima dată în istorie, sunt două săptămâni distanță între turneul italian și Roland Garros. Până acum era doar una. ”Cred că poate să fie ceva pozitiv, să mă pregătesc mai bine pentru Roland Garros. Cea mai frumoasă amintire pe care o am de la Roma este senzaţia de a mă simţi bine şi de a juca bine. Trăim vremuri dificile, pandemia a schimbat multe lucruri. Să câştigi sau să pierzi o partidă sau un turneu este mult mai puţin important”, a mai spus a treia jucătoare a lumii. Ea are primul tur liber și va juca direct în turul secund, contra învingătoarei dintre fostul lider WTA, Angelique Kerber, acum pe 26 în lume, și Alize Cornet.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net