Simona Halep: ”Îmi doresc să mai ajung în Top 10 mondial”

simona_halep.jpg

Simona Halep
Simona Halep
FOTO: Guliver/ Gettyimages

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Simona Halep le-a dat o veste bună fanilor: vrea să continue să joace tenis la nivel înalt încă doi-trei ani. Obiectivul ei imediat este revenirea în Top 10 mondial.

"Mai vreau să joc doi-trei ani. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în Top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun", a afirmat jucătoarea noastră la lansarea platformei Tennis Win, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis.
Aflată acum pe locul 11 WTA, Simona a anunțat că a decis să mai adauge un turneu pe programul finalului de an: cel de la Moscova. Astfel, ea va mai participa la trei competiții în acest sezon: Indian Wells, Moscova și Transylvania Open,la Cluj-Napoca.

”Am emoţii să joc din nou în faţa fanilor români la Cluj, mă tot gândesc la acest turneu. Totodată îmi va face bine pentru că acolo voi avea o susţinere foarte bună, iar eu sunt pe un fond de încredere nu foarte ridicat după acea accidentare. Dar cu meciuri mai multe eu sper să îmi revin la nivelul la care am fost. Am ales să joc la Indian Wells pentru că este Mandatory, încă sunt acolo pe tablou, la Moscova pentru că am câştigat acolo şi am avut un sentiment plăcut să joc acolo tot timpul, iar la Cluj-Napoca am ales să joc pentru că îmi place Clujul. E un turneu la noi în ţară, sunt oameni frumoşi care mereu mă aşteaptă cu plăcere şi mă fac să mă simt bine", a mai spus Halep.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5