Simona Halep a fost învinsă de Svitolina la Turneul Campioanelor. Vineri are meci decisiv cu Pliskova

simona_halep_turneul_campioanelor.jpg

Simona Halep a fot invinsa de Svitolina la Turneul Campioanelor
Simona Halep a fot invinsa de Svitolina la Turneul Campioanelor
FOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep a fost învinsă în două seturi de Elina Svitolina și abia vineri va afla dacă se calificî în semifinalele Turneului Campioanelor.

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului, în etapa a II-a a Grupei Violet a Turneului Campioanelor.

Cum în celălalt meci al rundei, Bianca Andreescu s-a retras de pe teren la scorul de 6-3 pentru Karolina Pliskova. Canadianca s-a accidentat la genunchiul stâng în game-ul al treilea, când conducea cu 2-0, şi, după ce a cerut un time-out medical în care a primit un bandaj enorm la picior, s-a retas în urma unui set care a durat 50 de minute de joc.

Svitolina s-a calificat deja în semifinale, de pe primul loc al grupei. Pentru al doilea loc în penultimul act vor lupta, vineri, Halep şi Pliskova. Învingătoarea acestei partide va merge mai departe.

Andreescu s-a și retras din turneu urmând ca la meciul cu Svitolina să fie înlocuită de rezerva Sofia Kenin din SUA, locul 12 WTA.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1