Simona Halep a fost eliminată în semifinale la Indian Wells

Ultima actualizare:

    Simona Halep la serviciuFoto: GettyImages
Simona Halep la serviciuFoto: GettyImages

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Indian Wells. Ea a suferit prima înfrângere din carieră în fața japonezei Naomi Osaka.

Pornită ca mare favorită în această a treia semifinală jucată în istorie la Indian Wells, Simona Halep nu a reușit să o depășească pe Naomi Osaka, pe care o învinsese ultima oară în luna ianuarie, la Australian Open. Asiatica s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0 și va juca pentru prima dată într-o finală a unui turneu Premier Mandatory. De altfel, tot ce i s-a întâmplat aici, la Indian Wells, lui Osaka, e de vis, ea jucând azi pentru prima dată într-o semifinală a unui turneu de această categorie.

În finala de la Indian Wells, Osaka o va întâlni pe marea revelație a acestui turneu, rusoaica Daria Kasatkina. Aceasta a învins-o în semifinale pe Venus Williams, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, aceasta fiind doar ultima victorie dintr-o serie de patru obținută la acest turneu în fața unor foste sau actuale campioane de Grand Slam.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, aceasta urmează să joace la Miami, un turneu de aceeași anvergură cu Indian Wells, unde anul trecut a ajuns în sferturile de finală. Indiferent, însă, de rezultatul de la Miami, ea va rămâne pe primul loc în clasamentul mondial până la turneul de la Madrid, adică până pe 13 mai cel puțin.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net