Simona Halep, fericită după victoria cu Pliskova de la Australian Open: "Cel mai bun meci al meu"

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a venit radiosă la conferinţa de presă de după calificarea în semifinalele Australian Open. Ea a vorbit pe larg despre meciul câştigat cu 6-3, 6-2 în faţa Karolinei Pliskova.

"A fost un meci grozav, cel mai bun al meu de la această ediţie. Am început un pic lent, apoi mi-am găsit ritmul", a declarat Simona Halep. Ea a explicat şi de ce crede că a fost condusă cu 3-0 în startul meciului: "A fost multă emoţie, cred. Nu ştiam cum va fi, dacă voi putea alerga. Ştiam că trebuie să alerg şi să mă mişc rapid contra ei. Loveşte puternic, aşa că trebuia să stau apropape de linia de fund şi să fiu puternică. Dar după aceea, am început să simt ritmul şi am fost un pic mai agresivă", a explicat Simona Halep.

Ea a spus că se simte foarte bine când joacă împotriva Karolinei Pliskova: "Fiecare meci e dificil, dar cred că i-am citit jocul mai bine. Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi când joci cu ea, căci uneori prinde nişte lovituri extraordinare şi joacă mereu în forţă. Aşa cum am mai spus, i-am citit foarte bine serviciu, am fost foarte puternică pe retur. De aceea cred că am şi dominat meciul, pentru că la ea a apărut frustrarea că nu poate servi cum doreşte", a mai explicat Simona Halep.

Cele două au jucat de multe ori una împotriva celeilalte, dar, de asemenea, s-au şi antrenat împreună: "Am fost advesare de multe ori. Mă simt bine când joc contra ei. Dar chiar dacă am câştigat de multe ori, niciodată nu a fost uşor. Deja aveam un plan în minte. Ştiam că în cea mai mare parte a jocului ea loveşte puternic. De aceea probabil că am câştigat contra ei", a mai declarat jucătoarea noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net