Simona Halep, favorită 6 la Roland Garros

Ultima actualizare:

    Simona Halep speră  să servească pentru titlu pe zgura de  la Roland GarrosFOTO: AP
Simona Halep speră să servească pentru titlu pe zgura de la Roland GarrosFOTO: AP

Noul clasament mondial WTA publicat ieri a confirmat căderea pe locul 6 a Simonei Halep. Acest lucru înseamnă că ar putea juca în sferturi la Roland Garros contra Serenei Williams. Turneul din Franţa începe săptămâna viitoare.

Simona Halep va fi desemnată cap de serie numărul 6 la Roland Garros, turneul de Grand Slam la care, conform caselor de pariuri din lume, este cotată cu a treia şansă la cucerirea trofeului judecând după prestaţia ei pe zgură din acest sezon. Pentru Simona, desemnarea ca favorită 6 a turneului de la Roland Garros are şi părţi bune, şi părţi rele. E bine pentru că va evita jucătoare din Top 30 în primele două tururi şi astfel îşi va putea regla „tirul” pentru meciurile următoare. Partea neplăcută atunci când eşti favorită 6 la un turneu de o asemenea anvergură este că începi încă din sferturi să joci contra unor jucătoare din Top 4: Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber şi Garbine Muguruza, în acest caz. 

Simona Halep nu va fi singura româncă desemnată cap de serie la Roland Garros. Şi Irina Begu, clasată de ieri pe locul 28 în lume graţie semifinalei jucate la Roma, va figura printre favorite şi, prin urmare, va avea două tururi ceva mai uşoare. Pe tabloul principal feminin vor mai fi Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru, în vreme ce Patricia Ţig, Sorana Cîrstea şi Andreea Mitu vor evolua în calificări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net