Simona Halep a făcut primul antrenament pe iarbă din 2019

Ultima actualizare:

    Simona Halep s-a imbracat in alb la primul antrenament pe iarbă din acest anFOTO: Instagram
Simona Halep s-a imbracat in alb la primul antrenament pe iarbă din acest anFOTO: Instagram

Simona Halep a început pregătirea pentru singurul turneu pe care îl are înaintea Wimbledonului. Cum în vacanța de iarnă mărturisea că și-ar dori să cucerească titlul la Londra, deja această parte a sezonului devine foarte interesantă.

Simona a ajuns miercuri după-amiază în Londra, acolo unde a făcut mai întâi o primă vizită în sala de forță, pentru o scurtă dezmorțire. Ieri, ea a început treaba serios, adică a luat un prim contact cu iarba pe care, așa cum speră ea și sperăm și noi, va juca în următoarele trei săptămâni. Pentru că a vrut să păstreze tradiția, Halep a decis să facă antrenamentul într-o ținută complet albă, de care a fost tare mândră în fotografia postată pe Instagram.

Săptămâna viitoare, Simona Halep va participa la turneul de la Eastbourne, acolo unde a intrat grație unui wild-card acordat de organizatori. Acest turneu va strânge la start 7 jucătoare dintre primele 10 ale lumii. Alături de Simona, pe tablou vor mai juca Ashleigh Barty, Kiki Bertens, Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Sloane Stephens și Aryna Sabalenka, așa că întrecerea se anunță una foarte dură. Românca a mai participat o singură dată la Eastbourne, în urmă cu doi ani. Atunci, ea a fost învinsă în semifinale, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1, de daneza Caroline Wozniacki. După acest turneu, Halep și restul vedetelor tenisului vor juca la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Dacă ar fi să ne luăm după declarațiile ei din iarnă, această competiție reprezintă pentru ea principalul obiectiv din acest an, românca nesfiindu-se să afirme că visează la titlul de la Londra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net