Simona Halep a făcut piața la Adelaide - FOTO

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost încântată de standul cu mango din piața centrală din AdelaideFoto: Facebook
Simona Halep a fost încântată de standul cu mango din piața centrală din AdelaideFoto: Facebook

Aflată de la începutul anului la Adelaide, în Australia, Simona Halep a avut ieri o zi cu doar un singur antrenament. Cel de-al doilea ”l-a făcut” la Piața Centrală din oraș, acolo unde a petrecut aproape o oră în cadrul unei acțiuni promoționale.

Simona Halep, care va fi favorită 2 la turneul WTA ce va începe luni la Adelaide, a fost deschizătoarea de drumuri în ceea ce privește acțiunile de popularizare a turneului și orașului, care sunt parte integrantă din programul tuturor tenismenelor și tenismenilor importanți participanți la competiție. Ea a vizitat Piața Centrală a orașului Adelaide, acolo unde l-a avut ca ghid chiar pe directorul acesteia și unde a avut parte numai de experiențe plăcute. Ea s-a pozat la standul de mango, a gustat din cîteva produse locale și a stat la taclale cu vânzătoarele. E adevărat, porțile comunicării au fost cu mult deschise de faptul că Darren Cahill, unul dintre locuitorii cu care orașul australian se mândrește, este antrenorul ei și, cu siguranță, a însoțit-o în acest periplu.

SImona Halep a gustat din produsele locale la Adelaide
SImona Halep a gustat din produsele locale la Adelaide

În ceea ce privește turneul propriu-zis, Simona își va afla azi prima adversară. Cu siguranță nu va putea fi una dintre tenismenele desemnate cap de serie, adică Ashleigh Barty, Petra Kvitova, Kiki Bertens, Belinda Bencic, Johanna Konta, Sofia Kenin sau Petra Martic, dar pe tabloul principal sunt multe alte nume valoroase, din moment ce vor participa 12 dintre primele 20 de jucătoare ale lumii. Pentru Simona, acesta turneul, aflat la ediția inaugurală, este doar o competiție de încălzire pentru adevărata provocare care va începe din 20 ianuarie la Melbourne, Australian Open. Acolo, Simona va fi desemnată cap de serie numărul 4, deoarece începând de luni ea va face din nou schimb de locuri cu japoneza Naomi Osaka, asiatica urmând să urce de pe poziția a patra a cea de-a treia. Având în vedere că în acest an Halep a avut o pregătire unică – a petrecut primele trei săptămâni din decembrie în cantonament la Dubai, alături de Darren Cahill și de ceilalți membri ai staff-ului – iar acum, la Adelaide, a ajuns încă din 2 ianuarie, este de așteptat ca la primul turneu de Grand Slam al anului românca să se numere printre principalele protagoniste. Totul este să fie sănătoasă, iar până acum, din fericire, problemele medicale au ocolit-o.

Iubitul e cu ea și în Australia

De o jumătate de an, Simona Halep (28 de ani) nu mai pleacă singură în deplasări. Ca și la Wimbledon, ca și la turneele asiatice din toamna trecută sau în cantonamentul din Dubai, de la începutul anului, ea l-a avut alături de iubitul său, Toni Iuruc (40 de ani). Chiar dacă omul de afaceri stă mereu în plan secund, nu vrea să iasă în evidență, însă uneori nu are încotro și apare în pozele postate de româncă pe rețelele sociale. Așa cum s-a întâmplat și ieri, când toți fanii Simonei au putut vedea cât de bine se simt cei doi împreună în centrul orașului Adelaide, dar și că iubitul româncei a intrat în ”echipa ” acesteia și din punct de vedere al hainelor purtate.

Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, la Adelaide
Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, la Adelaide

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net