Simona Halep: ”Este dificil să stau atât fără tenis”

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: Guliver/ GettyImages
Simona HalepFoto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep a acordat un interviu din izolare pentru CNN. Ea și-a exprimat încă o dată îngrijorarea privitoare la viitorul tenisului în acest an și a dezvăluit care e primul lucru pe care vrea să-l facă atunci când totul se va termina.

”Nu am ieşit deloc. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Izolarea a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi şi nu avem voie să ieşim afară. A fost o situaţie îngrijorătoare în România. Încerc să nu privesc prea mult la TV sau să citesc prea multe ştiri deoarece mi se pare foarte îngrijorător”, a declarat Simona Halep în interviul pentru CNN.

Jucătoarea originară din Constanța nu este foarte optimistă că sezonul se va relua. ”Cred că dacă vom juca din nou tenis în septembrie, putem spune că am învins, pentru că înseamnă că ameninţarea virusului se va termina. În acest moment putem doar visa că vom juca un Grand Slam. Desigur, susţin toate turneele şi aştept cu nerăbdare să joc, dacă voi putea. Este ciudat să nu ştim când vom putea participa din nou la turnee. Pe ce suprafaţă vom juca? În ce ţară? Nu există răspunsuri în acest moment, aşa că este dificil să planifici înainte. Este dificil să stau atât fără tenis. Este, de fapt, cea mai lungă perioadă din cariera mea, fără tenis”, a mai spus Simona Halep.

Românca recunoaște că pauza forțată a venit bine pentru ea, într-un fel, deoarece a putut să își rezolve problemele de sănătate. ”Sunt norocoasă oarecum, pentru că problemele cu coronavirusul au început chiar când eram accidentată la gleznă. Așa că această pauză forțată mi-a dat posibilitatea de a mă recupera fără să mă îngrijorez că voi lipsi de la prea multe turnee”, a recunoscut tenismena noastră. Ea spune că, deși nu a pus încă mâna pe rachetă, ea ține legătura cu antrenorii pentru pregătirea fizică. ”Nu am lovit încă mingea, sper să o fac curând, când situația va deveni mai clară și restricțiile vor începe să se ridice”, a mai spus Simona.

Totodată, românca a dezvăluit și care este primul lucru pe care îl va face după ce viața va reveni la normal: ”Cu siguranță voi ieși la restaurant și voi comanda desertul meu preferat”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net