Simona Halep, escapadă romantică în Portofino, cu viitorul soț

Ultima actualizare:

    Simona Halep, alături de iubitul ei, dar și de fratele ei, Nicolae, și de soția saFOTO: Instagram
Simona Halep, alături de iubitul ei, dar și de fratele ei, Nicolae, și de soția saFOTO: Instagram

Simona Halep a transformat cea mai urâtă perioadă din carieră în ceva de neuitat. Accidentată la gamba piciorului stâng în luna mai, la Roma, ea a ratat toate turneele majore jucate de atunci, inclusiv Roland Garros și Wimbledon, însă a făcut rost de amintiri de neuitat alături de logodnicul ei, Toni Iuruc. Cei doi au avut o escapadă romantică în Portofino, alături de fratele și cumnata Simonei, Luminița, a cărei zi de naștere a fost.

Frumoși, eleganți, cu zâmbetul pe buze și super îndrăgostiți. Așa s-a afișat cel mai frumos cuplu al momentului, pe străzile din Italia. Au făcut fotografii în diverse locuri marcate de istorie și s-au simțit bine. Simona nu a putut trece neremarcată, așa că a oferit autografe și s-a pozat cu fanii. Deși din punct de vedere profesional nu este o perioadă bună pentru ea, poate contorizat acest timp în scop personal. Totuși, în perioada aceasta de refacere Simona s-a bucurat de mai mult timp pe care l-a petrecut cu viitorul ei soț, Toni Iuruc, dar și cu fratele și cumnata sa. Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat prin romanticul oraș Portofino apoi au aniversat-o la un restaurant de lux pe Luminița, soția fratelui său, are a împlinit vârsta de 29 de ani.  


    Simona Halep și Toni Iuruc la PortofinoFOTO: Instagram
Simona Halep și Toni Iuruc la PortofinoFOTO: Instagram

Simona și Toni s-au cazat la un hotel recunoscut pentru serviciile sale, este vorba despre Splendido Belmond Hotels, unde cazarea pornește de la câteva mii de euro pe noapte, și unde celebra Chiara Ferragni preferă să își petreacă vacanțele cu familia. Panorama superbă a orașului este locul ideal pentru poze pe rețelele de socializare. Iată că nici Simona nu l-a ratat, iar fanii au admirat-o. 

În luna mai, s-a accidentat grav la gambă, la meciul cu Angelique Kerber, de la WTA Roma, și a cerut îngrijiri medicale, și a părăsit "Grand Stand Arena" cu lacrimi în ochi și şchiopătând. De mai bine de șapte săptămâni este nevoită să stea pe bară pentru a se reface și a ratat meciuri mari. Mai mult, campioana de la Wimbledon în 2019 a pierdut, prin neparticipare, 2.000 de puncte în clasamentul WTA și va coborî până pe locul 9. Chiar dacă pare o poziție slabă, pentru Simona este o adevărată realizare, având în vedere că ea ar fi putut fi depășită de cel puțin 10 jucătoare participante la Londra. Totuși, spre bucuria tuturor, doar finalista ediției recent încheiate, Karolina Pliskova, a adunat punctele necesare pentru a o depăși pe constănțeancă. Astfel, Simona a intrat în cea de-a 370-a săptămână consecutivă de prezență în Top 10 WTA. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net