Simona Halep e în vacanță în Croația - FOTO

simona_halep_cincinnati.jpg

Simona Halep, la Cincinnati
Simona Halep, la Cincinnati
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Simona Halep a plecat pentru câteva zile din țară. Dar nu la un turneu, ci pentru a petrece o mică vacanță cu familia ei.

A fost aleasă localitatea croată Dubrovnik, iar la petrecerea organizată joi seară, Simona a atras toate privirile cu rochița aleasă și cu pantofii cu toc. După aceste zile liniștite, românca va reveni la București, pentru a pregăti participarea la antepeultimul turneu al sezonului. Ea va juca la Wuhan, competiție programată între 23 și 29 septembrie. Apoi, în săptămâna imediat următoare, va merge la Beijing, acolo unde anul trecut a obținut punctele necesare urcării în premieră pe primul loc în clasamentul mondial. Ultima competiție a sezonului va fi Turneul Campioanelor, care va avea loc la Singapore, în perioada 21-28 octombrie.

simona_halep_dubrovnik_croatia.jpg

Simona Halep e in vacanta in Croatia
Simona Halep e in vacanta in Croatia
FOTO: Instagram
loading...
Loading...

Citește și

  • “Avem o mare campioană printre noi”, s-a auzit, la un moment dat, în boxele unui club select din Mamaia. Naturală, zâmbitoare şi cu poftă de distracţie, Simona Halep a fost atracţia serii de sâmbătă la malul mării. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe cea mai bună jucătoare de tenis a lumii într-o ipostază cu care nu suntem obişnuiţi: la distracţie în club.

  • De când a renunţat la pieptul impresionant, Simonei Halep îi merge din ce în ce mai bine.