Simona Halep e în semifinale la Cincinnati și continuă cursa spre primul loc

simona_halep_bucurie.jpg

simona halep tenis cincinnati
Simona Halep
Foto: GettyImages
Citeste tot despre: 

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati și continuă cursa spre titlul de lider mondial WTA. Partida din semifinale va avea loc sâmbătă seară, de la ora 23.00, ora României.

În semifinalele turneului WTA de la Cincinnati, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-4, 7-6 pe britanica Johanna Konta, reușind să bifeze prima victorie împotriva ei în circuitul WTA. Probabil că tocmai de aceea a avut probleme în a încheia meciul în primele 5 mingi de meci, lucru recunoscut și de româncă în interviul de după meci: ”Amândouă am jucat bine în această seară. Am fost din nou foarte aproape să închei mai repede setul secund, dar cred că am fost un pic prea nervoasă. Mă bucur însă de acest moment, cred că am dat tot ce am avut”,a declarat Simona Halep.

Apoi, a continuat: ”A fost o plăcere să joc în faţa voastră şi vă mulţumesc pentru atmosfera frumoasă. În tie-break, mi-am spus că am fost în aceeaşi situaţie cu câteva săptămâni în urmă şi am vrut să intru mai decisă şi să fiu agresivă cum am fost tot meciul. Cred că am făcut-o bine dacă am terminat tie-break-ul atât de rapid. Am jucat cu Sloane în urmă cu două săptămâni, am câştigat acel meci, dar nu a fost uşor. Ştiu că este o adversară dificilă, foarte puternică. O să fie o mare provocare. Dar vreau să revin şi să joc pe acest teren, unde m-am simţi foarte bine şi, cu siguranţă, o să dau tot ce am mai bun“, a declarat Simona Halep după calificarea în semifinale. Ea a fost semifinalistă și anul trecut.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi americanca Sloane Stephens, pe care a învins-o acum două săptămâni, la Washington, cu 7-6, 6-0, în turul secund. Sloane a revenit atunci în competiții, numai că a avut la Toronto și Cincinnati niște rezultate uluitoare, care au făcut-o să urce deja 851 de locuri de când Simona a întâlnit-o în capitala SUA!

Loading...

Citește și

  • Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a făcut apel la suspendarea de peste trei ani dictată de ITF după incidentele din luna aprilie, de la Mamaia, unde a avut loc întâlnirea cu Marea Britanie.

  • Organizatorii de la US Open, care va avea loc în perioada 28 august - 10 septembrie, au luat o decizie criticată pe plan internaţional: i-au acordat un wild-card pentru tabloul principal rusoaicei Maria Sharapova, fostă campioană a acestui turneu.