Simona Halep e la două victorii de revenirea pe locul 1 WTA

Ultima actualizare:

    Simona Halep la Miami Open 2019FOTO: EPA
Simona Halep la Miami Open 2019FOTO: EPA

Pentru Simona Halep, turneul de la Miami reprezintă ocazia ideală de a redeveni lider mondial WTA. Ea mai are nevoie de două victorii pentru a trece peste Naomi Osaka, iar prima poate veni chiar în meciul de miercuri seară, de la ora 19.00, cu Qiang Wang.

În sferturile de finală ale turneului de la Miami, Simona Halep o va întâlni, miercuri, de la ora 19.00, pe chinezoaica Qiang Wang, cap de serie numărul 18. Ca toate meciurile feminine, și acesta va fi transmis de Digi Sport. O victorie o va readuce pe Simona Halep pe locul secund în clasamentul live, ea urmând să o depășească pe cehoaica Petra Kvitova. Aceasta a fost învinsă în sferturi cu scorul de 7-6, 3-6, 6-2, de australianca Ashleigh Barty, la capătul unui meci care a durat două ore şi 32 de minute. Ea va juca în semifinale contra estonei Anett Kontaveit.

În urma eliminării Petrei, Halep a rămas singura care o poae depăși în clasamentul mondial pe Naomi Osaka, liderul la zi al ierarhiei. Acest lucru poate deveni realitate printr-o calificare în finală la Miami Open.

Tot miercuri vor juca în sferturile de finală ale probei de dublu Monica Niculescu și Raluca Olaru, fiecare cu altă parteneră. Perechea Monica Niculescu/ Abigail Spears va evolua, miercuri, de la ora 19.00, contra echipei Samantha Stosur/ Shuai Zhang.

După această întâlnire va urma partida pe care cuplul Raluca Olaru/ Darija Jurak o va disputa în aceeaşi fază a competiţiei cu perechea Victoria Azarenka/ Ashleigh Barty.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net