Simona Halep e în drum spre Australia: ”Așteptările sunt mari!”

Ultima actualizare:

    Simona Halep a plecat spre Australia cu gânduri mariFOTO: Instagram
Simona Halep a plecat spre Australia cu gânduri mariFOTO: Instagram

Simona Halep a plecat cu speranțe mari spre Australia, acolo unde va participa, din luna februarie, la primele două turnee ale anului 2021. Ea va fi carantinată la Adelaide.

Simona Halep, Naomi Osaka și Serena Williams vor fi carantinate la Adelaide, spre deosebire de restul participantelor de la Australian Open, care vor petrece cele două săptămâni de izolare la Melbourne. Organizatorii turneului de Grand Slam au luat această decizie pentru primele trei jucătoare din lume și primii trei tenismeni din lume, numai că Ashleigh Barty, liderul mondial, care e chiar din Australia, a preferat să stea la Melbourne. Astfel a ajuns să fie pusă pe listă Serena Williams. Indiferent, însă, de orașul de carantinare, Simona era foarte bucuroasă că a putut pleca în sfârșit spre un turneu.

”A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu o perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm, putem să călătorim, să jucăm un Grand Slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an e bine că putem să trecem peste micile probleme şi să jucăm”, a declarat, la plecarea spre Antipozi, jucătoarea noastră.

Ea a povestit și ce știe că o va aștepta la Adelaide: ”La Adelaide este acelaşi regim precum cel pe care îl au toţi ceilalţi în Melbourne, este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis, patru sau cinci ore pe zi, în rest va trebui să fim carantinaţi în camere fiecare. Nu o să fie uşor, dar putem să facem aceste cinci ore de antrenament şi o să însemne mult. Mi-am luat şi cărţi şi filme, reviste”, a mărturisit Halep.

Întrebată ce așteptări are de la participarea la Australian Open, ea a recunoscut că acestea sunt mari: ”Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari, pentru că sunt la un nivel foarte înalt de mult timp şi consider că dacă mă antrenez şi mă pregătesc cum o fac mereu am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu trei, patru luni de pauză o să fie un pic mai dificil. Sunt pregătită pentru orice”, a mai declarat Halep, pe Aeroporul Henri Coandă.

Australian Open va avea loc între 8 şi 21 februarie. Halep va ajunge la Adelaide şi va intra în carantină până la 31 ianuarie, apoi va participa la un turneu WTA 500 înaintea primului Grand Slam al anului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net