Simona Halep, după calificarea dramatică la Australian Open: ”Sunt aproape moartă”

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: GettyImages
Simona HalepFoto: GettyImages

Simona Halep a obținut azi o calificare dramatică, după un meci de aproape 4 ore, în optimile de finală ale Australian Open.

Învingătoare cu 4-6, 6-4, 15-13 în fața americancei Lauren Davis, Simona Halep, care a salvat și trei mingi de meci în decisiv, a declarat, la interviul de după terminarea partidei: ”A fost cu siguranţă un meci dificil, atât de lung… Nu am mai jucat un al treilea set atât de lung, astfel că sunt fericită că am putut sta şi câştiga. Sunt aproape moartă, dar a fost frumos că am putut arăta un tenis bun, sper că v-a plăcut şi vă mulţumesc pentru susţinere. Nu am nicio idee cât am alergat, dar simt că muşchii mei s-au dus, nu ştiu cum e glezna, că nu o mai simt, dar a fost frumos să fiu pe teren, să câştig acest meci şi să fiu din nou în turul al patrulea al acestui turneu. Este extraordinar”, a declarat Halep.

Ea a stabilit și câteva recorduri la acest Australian Open: cel mai lung meci de la actuala ediție și a egalat recordul all-time al numărului de game-uri într-un meci feminin la acest turneu

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net