Simona Halep, două petreceri în 24 de ore

simona_halep_zi_nastere_horia_tecau.jpg

Simona Halep, la ziua de nastere a lui Horia Tecău
Simona Halep, la ziua de nastere a lui Horia Tecău
FOTO: Instagram

Simona Halep a avut un weekend special. Ea a ținut-o din petrecere în petrecere, demonstrând că a început să guste și din viața din afara terenului, așa cum este de dorit în cazul fiecărei campioane. Fostul lider WTA a fost prezentă la zilele de naștere a doi prieteni foarte buni.

Cronologic, prima petrecere a fost cea de sâmbătă, când prietenii, printre care și Simona Halep, i-au organizat o petrecere surpriză lui Horia Tecău. Acesta a împlinit 34 de ani la 19 ianuarie, dar fiind în Australia nu i-a avut alături pe apropiați. Așa că, la inițiativa lui Cosmin Hodor, dar cu complicitatea multor prieteni apropiați, printre care Marius Copil, Adrian Ungur, Liana Ungur, Florin Segărceanu, Victor Crivoi, Vlad Munteanu și, desigur, Simona, Horia a avut parte de o petrecere surpriză pe care nu o va uita mult timp de-acum încolo.

La doar 24 de ore de la acest party, Simona Halep, Marius Copil sau Victor Crivoi au fost prezenți la o altă aniversare, de data aceasta a lui Andrei Pavel. Acesta a împlinit chiar duminică 45 de ani și, după ce ziua a petrecut cu părinții, seara a fost înconjurat de prieteni, la un club din Capitală. În plus, pentru Andrei a fost o aniversare specială, deoarece a avut-o alături pe noua lui iubită, Adriana Vârbanciu. Cei doi sunt împreună din primăvara anului trecut, iar Click! a scris în premieră despre relația lor, la vremea respectivă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1