Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru lupta împotriva coronavirusului

Ultima actualizare:

    Simona Halep nu a mai pus mâna pe rachetă de când a cucerit titlul la Dubai, în februarie 2020Foto: Guliver/ GettyImages
Simona Halep nu a mai pus mâna pe rachetă de când a cucerit titlul la Dubai, în februarie 2020Foto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep se numără printre cei care au donat sume de bani pentru lupta împotriva coronavirusului. Într-un interviu pentru Digi Sport, tenismena a recunoscut că a dat 30.000 de euro.

”Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la ştiri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, şi am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior. Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunţ oficial aceste donaţii. Doctorii şi românii au nevoie de ajutor”, a spus Halep, într-un interviu pentru Digi Sport.

Simona Halep: ”Nu am mai pus mâna pe rachetă de la finala câtigată la Dubai”

Accidentată la glezna stângă în timpul turneului câștigat la Dubai, Simona a recunocut că de când a cucerit acel titlu, în luna februarie, nu a mai pus deloc mâna pe racheta de tenis. “Piciorul este bine şi alerg fără dureri. Nu am atins racheta de la Dubai, din finala de la Dubai. După ce a apărut această situaţie am spus, ok, o să încep cât se poate de târziu ca să mă aerisesc pur şi simplu de tenis. Nu am jucat tenis deloc şi o să mai stau câteva săptămâni până o să mă apuc din nou. Îmi lipseşte faptul că nu mai ies cu prietenii. Pe tenis, pot să spun că îmi lipseşte echipa, mi-e dor de ei, mi-e dor de turnee. Simt lipsa adrenalinei pe care am avut-o zi de zi în toţi aceşti ani”.

Simona Halep nu a mai ieșit în oraș din 9 martie

Simona Halep nu a mai ieșit în oraș de peste o lună și spune că nu îi lipsește asta. “Nu s-au schimbat prea multe, eu aveam cam acelaşi program. Ceea ce s-a schimbat major este faptul că nu mai plec de-acasă. Faptul că stau acasă de 6-7 săptămâni pentru mine e ceva wow. Dorm mai mult, este un moft, mănânc un mic-dejun întârziat, încerc să alerg, iar apoi îmi fac exerciţiile acasă. Mai fac ordine, mai încerc să gătesc ceva, dar nu prea îmi iese. Sper, după ce ies din carantină, să ştiu să fac mai multe treburi decât înainte. Eu una m-am izolat complet, nu am avut contact direct cu nimeni. De pe 9 martie n-am mai ieşit în oraş şi nu m-am întâlnit cu vreo persoană pe care nu o cunosc”.

Simona Halep: ”Vreau să îmi dau seama că un meci de tenis nu e un capăt de țară”

Principalul obiectiv pentru Simona Halep în acestă perioadă de izolare este, așa cum a recunoscut, să progreseze emotional, asfel încât să nu mai aibă reacțiile de frustrare de care dă dovadă de multe ori în timpul meciurilor. “Sper să progresez emoţional şi să-mi dau seama că un meci de tenis nu este un capăt de ţară. Am progresat mult, dar vreau să progresez şi mai mult. Am descoperit natura, stau mult în pădure. Este important să ne bucurăm de ceea ce avem, de familie şi de oamenii pe care îi iubim. Cred că va trebui să învăţ să gătesc. Sunt perfecţionistă şi în viaţa de zi cu zi, dar nu aştept atât de mult de la mine. Pe teren am progresat, dar nu cred că mă voi linişti niciodată pe teren. Dorinţele la începutul anului erau legate de Olimpiadă, dar anul acesta s-a cam spulberat tot ce mi-am propus legat de tenis, dar rămân pozitivă şi încrezătoare. Însă am dubii că anul acesta va mai fi ceva în tenis. Eu cu siguranţă voi continua şi după carantină. Îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să începem din nou să jucăm”, a mai declarat românca în interviul acordat celor de la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net