Simona Halep, disprețuită de viitoarea adversară: „M-am distrat când am mai jucat cu ea”

Ultima actualizare:

    Naomi Osaka nu se teme deloc de meciul cu Simona HalepFoto: Getty
Naomi Osaka nu se teme deloc de meciul cu Simona HalepFoto: Getty

Simona Halep o va înfrunta în optimile de finală pe Naomi Osaka (20 de ani), după ce aceasta a învins-o în mod surprinzător pe favorita gazdelor, pe australianca Ashleigh Barty. Declarația lui Naomi Osaka a arătat însă o totală lipsă de respect față de cea pe care a învins-o, dar și față de campioana noastră.

Jucătoarea asiatică a făcut o declarație controversată în timpul conferinței de presă de după meciul său, cu australianca. Partida lor a părut mai degrabă un antrenament cu public, după meciul Simonei cu Lauren Davis și exact asta a încercat și Naomi să sugereze:

„Am transpirat mai mult uitându-mă la meciul Simonei , decât am făcut-o în timpul meciului meu”, a afirmat Naomi Osaka, potrivit Digi Sport.

„Am jucat de două ori împotriva Simonei, de fiecare dată au fost meciuri în trei seturi. M-am distrat de fiecare dată. Simt că am învățat multe din acele meciuri. Este o adevărată onoare să joc cu numărul 1 mondial. Indiferent ce se va întâmpla, voi încerca să dau ce am mai bun”, a mai adăugat asiatica, încercând să mai îndulcească afirmația precedentă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net