Simona Halep, direct în turul 2 la Dubai

Ultima actualizare:

    Simona Halep a mărturisit că se simte foarte bine în DubaiFoto: EPA-EFE
Simona Halep a mărturisit că se simte foarte bine în DubaiFoto: EPA-EFE

Ocupantă a locului 2 mondial, Simona Halep va evolua direct în turul doi la turneul de la Dubai, cu învingătoarea meciului dintre americanca Alison Riske (numărul 18 mondial) şi tunisianca Ons Jabeur (45 WTA).

Constănțeanca este principala favorită a întrecerii. Înaintea plecării în Dubai, Halep a declarat că nu se gândeşte la retragere, dar consideră că la 28 de ani este pe final de carieră. De asemenea, ea a precizat că joacă întotdeauna pentru țara sa: "Eu joc cu România pe spate tot timpul, cu România lângă mine tot timpul şi atunci când consider că sunt aptă sută la sută, joc în echipa de FedCup tot timpul şi joc permanent pentru România la toate turneele. Ca de fiecare dată, plec cu gânduri bune, positive. M-am pregătit foarte bine. Sunt încrezătoare, vedem ce va fi. Am fost acasă în toată perioada (nr. - după Australian Open) şi m-am bucurat de aceste zile, mi-au prins foarte bine şi m-am resetat. A fost foarte bine că m-am pregătit în Dubai înaintea sezonului. Mi-a prins bine în Australia. Sper ca şi de data aceasta să-mi meargă bine în Dubai pentru că-mi plac condiţiile", a declarat Halep, la Aeroportul Internațional Otopeni.

Ana Bogdan și Sorana Cîrstea, în turul 2 al calificărilor

Victorioasă cu 6-4, 6-4 în fața Barborei Krejcikova (Cehia, locul 114 mondial), Ana Bogdan (90 WTA) a acces în turul 2 al calificărilor la turneul de la Dubai, dotat cu premii de 2.800.000 de dolari. În aceeași fază a întrecerii a ajuns și Sorana Cîrstea (locul 69 mondial), care a învins-o cu 6-4, 6-3 pe rusoaica Margarita Gasparian (107 WTA). 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net