Simona Halep a devenit "Mannequin". Vezi filmuleţul!

untitled.jpg

Tenismena i-a şutat la poată lui Stelea cu reverul, iar apoi cu toţii au rămas stană de piatră
Foto Click!

Mannequin Challenge e de ceva timp o adevărată isterie în lumea sportului, imaginile cu diferiţi fotbalişti rămânând stană de piatră în timp ce sunt filmaţi, iar pe fond rulează piesa "Black Beatles", a lui Rae Sremmurd, fiind virale pe internet.

Românii nu puteau să nu copieze această modă şi, după ce jucătorii lui Dinamo au făcut-o la iniţiativa lui Adrian Mutu, înainte de jocul de săptămâna trecută, Simona Halep a lovit şi ea. La sala de forţă a unui celebru club din zona de nord a Bucureştiului, tenismena noastră şi echipa ei, împreună cu alţi sportivi ca Sandra Izbaşa şi Bogdan Stelea, au jucat rolul manechinelor. Filmuleţul se încheie cu Halep, la finalul unei lovituri de rever, apărate de fostul portar al echipei naţionale, sub privirile antrenorului australian, Daren Cahill.

Mai jos, Simona Halep alături de Darren Cahill, Dragoș Luscan, Wellness Coach, Sandra Izbașa, BRomania, Bogdan Stelea şi antrenorii de fitness şi aerobic de la Stejarii Country Club în provocarea #MannequinChallenge.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • În luna iunie 2015, se opera pentru a treia oară la încheietura mâinii stângi. Duminică, la doar un an şi cinci luni de la ultima intervenţie chirurgicală, Juan Martin del Potro a fost eroul Argentinei în victoria istorică obţinută în Croaţia, în finala Cupei Davis.

  • daniela seguel drama tenis

    Dramă inimaginabilă petrecută sâmbătă (26 noiembrie), în tribunele turneului ITF de 10.000 de dolari de la Santiago de Chile! Tatăl unei jucătoare a murit în tribună, în timp ce-și urmărea fiica jucând finala!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1