Simona Halep, declarație superbă la adresa Serenei Williams: ”Eu sunt numărul 1, dar ea e cea mai bună din lume”

Ultima actualizare:

    Simona Halep si bucuria victorieiFoto: Guliver/ GettyImages
Simona Halep si bucuria victorieiFoto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep a dat sâmbătă, la Melbourne, dovadă de un bun simț și de o modestie cum rar se întâlnesc în tenis. Ea a vorbit despre viitoarea ei adversară, Serena Williams, în termeni laudativi.

Simona Halep a declarat că este o diferenţă între a fi numărul 1 mondial şi a fi cea mai bună jucătoare de tenis din lume.

"În opinia mea, să fii numărul 1 mondial şi să fii cea mai bună jucătoare din lume este un pic diferit. În acest moment, eu sunt numărul 1 mondial şi o iau ca atare. Simt că că sunt în această poziţie de multe luni, multe săptămâni. Dar cu siguranţă ea este cea mai bună jucătoare din lume deoarece a câştigat atât de multe grand slam-uri. A fost mult timp pe locul I şi nu pot compara rezultatele mele cu ale ei. Dar în acest moment, sunt încrezătoare că sunt pe acestă poziţie şi gândesc pozitiv despre asta", a declarat Halep la Australian Open.

Simona Halep, locul I WTA, finalista ediţiei trecute, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 36 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open. Următoarea ei adversară va fi Serena Williams.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net