Simona Halep, debut bun la Sydney: "Durerea a venit şi a plecat!"

Ultima actualizare:

    Simona Halep  a fost mulţumită în  special de prestaţia din setul decisiv
Simona Halep a fost mulţumită în special de prestaţia din setul decisiv

Simona Halep a debutat cu dreptul în noul sezon, însă problemele medicale nu i-au dat pace nici la Sydney. Ea a declarat după meci că nici ea nu ştie ce i s-a întâmplat.

A doua jucătoare a lumii a învins-o cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1 pe Caroline Garcia şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Sydney, unde e principala favorită. Din păcate, de ce îi era frică nu a scăpat, aşa că din nou a fost nevoie de intervenţia medicului. Nu o dată, ci de două ori! „Durerea la tendonul lui Ahile a venit şi a plecat, dar nu ştiu când a început să mă doară, nici când a trecut. A trebuit să stau concentrată, să am răbdare şi să încerc să rămân în meci şi să nu mă gândesc prea mult la durere. Ieri, înainte de antrenament, s-a întâmplat la fel. Cinci minute de durere, cinci fără. Nu ştiu exact ce este. RMN-ul a arătat că am doar o inflamaţie şi pot juca, aşa că voi încerca să fac tot ce pot pentru a fi concentrată în continuare”, a spus ea, încercând parcă să înţeleagă ce i se întâmplă.

Cert e că a simţit dureri chiar la piciorul care a făcut-o să se retragă de la Brisbane săptămâna trecută şi că mai important decât un trofeu la Sydney este să fie sănătoasă pentru Australian Open, competiţie care va avea loc începând de luni. 

Azi, de la ora 7.00, Simona urma să joace - dacă piciorul era pe deplin refăcut - în sferturile de finală de la Sydney contra cehoaicei Karolina Pliskova, cap de serie numărul 5. Românca a câştigat ambele întâlniri directe cu adversara ei, care e situată pe locul 11 în lume.

Antrenorul Darren  Cahill i-a dat  sfaturi în timpul  meciului
Antrenorul Darren Cahill i-a dat sfaturi în timpul meciului

Medicul a încercat  de două ori să îi  alunge durerea
Medicul a încercat de două ori să îi alunge durerea
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net