Simona Halep, cu mască la Praga. ”A fost un șoc pentru mine”

Ultima actualizare:

    Simona Halep poartă mască pretutindeni în afara terenurilor la PragaFOTO: Profimedia
Simona Halep poartă mască pretutindeni în afara terenurilor la PragaFOTO: Profimedia

Pauza forțată s-a încheiat pentru Simona Halep. De la Praga, unde participă la primul turneu de după reluarea circuitului profesionist, ea a vorbit despre cât de șocată a fost când s-a oprit totul, ce sfaturi a primit de la Darren Cahill, dar și ce planuri are în continuare.

“A fost un şoc pentru mine să văd că totul era oprit. Sunt obişnuită să călătoresc şi brusc a trebuit să stau acasă şi să trăiesc viaţa normală. A fost un şoc. Nu înţelegeam. La început nu am vrut să accept. Apoi, m-am îngrijorat când am văzut atât de mulţi oameni având probleme cu sănătatea lor, trebuie să recunosc. Eram îngrijorată la început”, a declarat Halep pentru WTA Insider.

Ocupanta locului secund în clasamentul mondial a povestit și ce sfaturi a primit de la Darren Cahill: “Darren mi-a spus că, dacă mă pot concentra, să mă antrenez ca şi cum săptămâna viitoare am turneu este un mare avantaj. Dar dacă nu, dacă într-o zi vin pe teren şi nu simt plăcerea de a mă pregăti, atunci îmi pot lua liber ziua respectivă. Aşa că nu am fost stresată să joc în fiecare zi. Mi-am luat liber unele zile, atunci când am simţit  asta. Sfatul său a fost iau totul rând pee rând şi să nu mă gândesc că dacă ratez o zi ar fi un dezastru, pentru că am timp. Trebuie să îmi relaxez mintea pentru că nu se ştie ce se va întâmpla săptămâna următoare. Sunt schimbări în fiecare zi, şi în România”, a mai declarat românca.

Ea se află într-o situație inedită, fiind nevoită să revină pe teren după cea mai lungă pauză din carieră. ”Sincer, nu prea ştiu cum să gestionez acum revenirea. Suntem toţi în aceeaşi situaţie şi acum vom vedea cine va gestiona mai bine revenirea. Eu simt că am experienţa pentru a face faţă”, a afirmat Halep, care nu știe încă dacă va juca sau nu la US Open, peste trei săptămâni! “Cu siguranţă voi decide după acest turneu de la Praga. Am nevoie să simt ceva, am nevoie să văd ce schimbări vor face organizatorii cu privire la deplasare şi alte lucruri. Apoi voi putea lua o decizie finală”, a declarat Simona Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net