Simona Halep, criticată de legendele tenisului: «Un lider mondial nu se comportă așa»

h_54125246.jpg

Simona Halep

Simona Halep a fost învinsă în semifinala Indian Wells de Naomi Osaka, iar acest lucru a atras asupra ei multe critici, chiar din partea lui Patrick McEnroe și Chris Evert, doi dintre cei mai cunoscuți tenismeni.

Chris Evert și Patrick McEnroe au declarat că prestația Simonei Halep a fost una foarte slabă și că nu așa ar fi trebuit să se comporte, in poziția în care se află sprotiva româncă. 

”Văd o lipsă de profesionalism din partea Simonei Halep”, a declarat Patrick McEnroe despre meciul Simonei împotriva lui Naomi Osaka. 

Chris Evert a mărturisit la rândul ei că nu i se pare normal cum s-a prezentat Simona. ”Un lider mondial nu se comportă așa”, a spus Chris Evert. 

Simona Halep a mărturisit că a evoluat prost, însă este fericită că o vede pe Naomi Osaka în finale.

"Nu am fost pregătită să joc acest meci și am evoluat prost. Partea bună este că am ajuns până în semifinale. Am venit după multe săptămâni de pauză. E o înfrângere greu de digerat. Îmi voi reveni, mâine e o nouă zi. Nu sunt surprinsă să văd două jucătoare de 20 de ani în finala de la Indian Wells. Ambele joacă foarte bine și merită să joace finala. Am jucat bine până la 4-3, dar apoi mi-am pierdut concentrarea, nu știu de ce", a declarat Simona Halep la finalul partidei cu Osaka, coform gsp.ro. 

Loading...

Citește și