Simona Halep a căzut pe locul 7 în lume!

Ultima actualizare:

    Simona Halep a pierdut un nou meciFOTO: Guliver/ GettyImage
Simona Halep a pierdut un nou meciFOTO: Guliver/ GettyImage

Este clar: Simona Halep traversează cel mai greu sezon de când a ajuns una dintre cele mai valoroase tenismene ale lumii. Ea a fost eliminată ieri în optimile turneului WTA de la Stuttgart de o jucătoare clasată pe locul 71 în lume.

Meciul de la Stuttgart a fost unul fără istoric. Simona a pierdut cu 6-1, 6-2 în faţa nemţoaicei Laura Siegemund, care s-a impus în doar o oră şi 10 minute. Cap de serie numărul 4 al turneului german, Simona a părut fără vlagă şi fără inspiraţie, mingile sale ducându-se ân aut sau în fileu după chiar primele schimburi. De altfel, în primul set, ea nu a reuşit decât o singură lovitură câştigătoare, ceea ce e incredibil pentru o jucătoare de valoarea ei. Că nu se simţea bine a devenit evident în setul secund, în care a cerut de două ori intervenţia medicului. De data asta, se pare că nu mai avea probleme la glezna stângă, la care s-a accidentat în Fed Cup, ci în zona coastelor.

Acest rezultat are implicaţii majore şi asupra clasamentului pe care îl va ocupa de luni Simona Halep. Semifinalistă anul trecut la Stuttgart, ea va ocupa în cel mai bun caz locul 7 în lume, fiind depăşită deja, matematic, în clasamentul live, de Petra  Kvitova. Numai că ea ar putea pierde şi această poziţie dacă Roberta Vinci ar ajunge în semifinale la Stuttgart! Poziţiile din clasament sunt importante pentru că pe baza lor se vor stabilii capii de serie de la turneele de la Madrid, Roma şi Roland Garros. Astfel, la turneul de la Madrid, care va începe pe 30 aprilie, Simona va fi cap de serie 7 sau 8...

Tot ieri, Monica Niculescu a fost învinsă după un mci dramatic în optimile de finală ale probei de simplu. Monica s-a bătut singură în partida cu Petra Kvitova, în faţa căreia a avut trei mingi de meci la scorul de 6-5 în setul secund. Din păcate nu a eruşit să le fructifice, astfel că cehoaica s-a impus cu scorul de 2-6, 7-6, 6-2 şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net