Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF! Ce sumă va primi înapoi de la Fisc

simona-halep.jpg

Simona Halep în timpul unui meci de tenis
Simona Halep doboară tot ce prinde. Acum a învins și Fiscul!
Citeste tot despre: 

Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF și trebuie să primească înapoi 178.364 de lei, după ce a fost executată silit într-un mod nelegal, anunță Judecătoria Constanța.

Simona Halep a contestat în luna februarie a acestui an un titlul executoriu emis de ANAF, iar acum s-a judecat în primă instanță. Conform Ziua de Constanța, ANAF face apel în următoarele zece zile.

Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF. Ce spune decizia judecătoriei

Iată decizia Judecătoriei Constanța, care citează presa locală: "Dispune întoarcerea executării silite pentru suma totală de 178.364 lei, sens în care obligă intimata (nr. Finanțele Publice) la restituirea către contestatoare (nr Simona Halep) a sumei totale de 178.364 lei executate în mod nelegal, precum și la plata dobânzii aferente sumei totale de 178.364 lei, calculate conform art. 174 alin. (5) C. proc. fiscală de la data achitării fiecărei sume componente a sumei de restituit – 58.491 lei reprezentând contribuția de asigurări sociale de sănătate și 119.873 lei reprezentând impozit pe venit aferent declarației unice – și până la data restituirii integrale", a hotărât Judecătoria Constanța.

În mai 2020, Simona Halep a avut probleme cu Fiscul care a vrut s-o execute silit, însă obiectul executării silite nu este cunoscut.

 

Loading...