Simona Halep: ”Bănuiam decizia lui Darren Cahill și îl înțeleg”

simona_halep_darren_cahill_1.png

simona halep si darren cahill
Imaginea cu Darren Cahill și Simona Halep care a intrat în istoria tenisului românesc: cei doi sărbătoresc câștigarea Roland Garros
Getty Images

Simona Halep a avut azi prima apariție public de la despărțirea de antrenorul Darren Cahill. Ea a mărturisit că nu a fost luată prin surprindere de decizia australianuluim, dar că nu are, deocamdată, vreo variantă de înlocuire.

Liderul clasamentului mondial WTA a declarat azi că se aștepta ca Darren Cahill să o anunțe că nu va mai prelungi înțelegerea cu ea și că îl înțelege perfect: ”Nu ştiam mai demult, dar bănuiam pentru că am mai avut discuţii. Ştiam că băiatul lui este în an final şi trebuie să meargă la Universitate, ştiam că trebuie să fie alături de familie mai mult. A avut atâţia ani în circuit, am înţeles şi am respectat decizia. Familia întotdeauna este pe primul plan”, a spus Simona Halep. Ea nu are, deocamdată, nici o variantă de înlocuire: ”Până acum nu am vorbit nimic cu nimeni, nu există un plan B. Nu este uşor să îmi aleg din nou un alt antrenor, a fost o perioadă frumoasă cu Darren şi vreau să îi mulţumesc tot ce a făcut pentru mine. Eu cred că o să fie bine în continuare”, a mai declarat Simona Halep.

Prezent la eveniment, Ion Țiriac, cel care s-a aflat în ultimii ani în umbra Simonei, a recunoscut că dacă ar fi fost mai tânăr s-ar fi oferit să fie antrenorul liderului mondial. ”Acum e prea târziu şi, oricum, timp de 25 de ani, a fost singura meserie pe care am ştiut-o”, a spus omul de afaceri. Întrebată dacă ar fi acceptat această propunere, numărul 1 WTA a răspuns imediat şi ferm: ”Da, un mare da. Îi mulţumesc pentru asta, este un sprijin foarte mare, foarte important şi îmi dă încredere în acest moment”, a mai spus Simona.

Loading...