Simona Halep are un debut de foc în 2021. Cu cine va juca la Adelaide

simona_halep.jpg

SImona Halep
SImona Halep
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Simona Halep a aflat numele primei adversare din sezonul 2021. Aceasta este australianca Ashleigh Barty, nimeni alta decât liderul clasamentului WTA.

Partida dintre primele două jucătoare ale lumii va avea loc în cadrul turneului demonstrativ care va fi organizat la Adelaide, la 29 ianuarie. De fapt, nu este vorba de un turneu propriu-zis, ci de mai multe meciuri demonstrative disputate în aceeași zi. La ele paricipă jucătorii și jucătoarele carantinate la Adelaide pentru Australian Open, adică sigur primii trei clasați din ATP, respectiv WTA.

Partida dintre Simona Halep și Barty va încheia programul zilei, urmând să aibă loc undeva în jurul orei 11.30 la București. Meciurile se joacă după sistemul ”cel mai bun din trei seturi”, în caz de egalitate după primele două acte disputându-se un super tie-break, ca în meciurile de dublu. Fiecare participant susține o singură partidă.

În programul zilei figurează și Irina Begu, care se află la Adelaide în calitate de parteneră de antrenament a Simonei. Ea va juca împotriva partenerei Serenei Williams, nimeni alta decât sora acesteia, Venus. Meciul se va disputa doar pe durata unui set.

Programul meciurilor din turneul demosntrativ

De la ora locală 13.00 (04.30, ora României)

Novak Djokovici (Serbia), locul I ATP - Jannik Sinner (Italia), locul 36 ATP;

Naomi Osaka (Japonia), locul 3 WTA - Serena Williams (SUA), locul 11 WTA;

De la ora locală 19.00 (10.30, ora României)

Rafael Nadal (Spania), locul 2 ATP - Dominic Thiem (Austria), locul 3 ATP;

Ashleigh Barty, locul I WTA - Simona Halep, locul 2 WTA.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1