Simona Halep are planuri mari după retragerea din tenis: «Nunta aș vrea să fie în România»

simona-halep-copii.jpg

Simona Halep își dorește copii în viitor
Foto Instagram

Simona Halep are planuri mari după retragerea din tenis! Fostul lider WTA a vorbit, în cadrul unei conferințe digitale, despre cum îşi imaginează că va arăta viața ei după ce tenisul nu îi va mai ocupa majoritatea timpului.

Simona Halep, una dintre personalitățile cu care România se mândrește, a vorbit despre viitorul său după ce se va retrage din tenis, explicând cum va arăta pentru ea viața de familie. Îndrăgita sportivă a fost surprinsă recent pe plajă alături de actualul ei iubit, Toni Iuruc, în timp ce se sărutau pasional, așa că, în cadrul unei conferințe de presă, cei care au intervievat-o pe sportivă au avut grijă să aleagă întrebări mai „picante” pentru aceasta.

Simona Halep, despre nuntă și viața de familie

Câştigătoarea de la Wimbledon 2019 a participat în cadrul unei conferinţe inedite, realizată în mişcare, pe platforma autobuzului supraetajat care o ducea pe Halep în Piaţa Ovidiu, la întalnirea cu cei peste 10.000 de constanţeni. Printre mărturisirile facute celor prezenți, Simona Halep a povestit și ce va face când se va retrage din tenis, cum îşi imaginează nunta de vis sau cum arată vacanţa ideală pentru ea.

Întrebată de nuntă, Simona a răspusn: „N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii. Aş vrea să fie în România, nu ştiu dacă la mare sau în alt oraş“. Simona a explicat că-şi doreşte mult o familie, iar atunci când se va retrage îşi va dedica în totalitate timpul copiilor. „Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot face asta.

O să mă ocup de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a mai declarat locul 4 WTA. Simona Halep (27 de ani) a cucerit în acest an al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, la Wimbledon, după succesul de anul trecut, de la Roland Garros.

Loading...

Citește și

  • simona halep se saruta cu noul iubit

    Detalii picante ies la iveală după ce Simona Halep s-a afişat pe Litoral cu noul ei iubit, Toni Iuruc. Omul de afaceri se pare că a dat frâu liber sentimentelor la malul mării fiind de ceva timp fără alte angajamente. El ar fi divorţat recent de femeia care i-a fost iubită timp de doi ani şi cu care a fost însurat doar 10 luni, aşa că poate să-şi trăiască liniştit idila cu cea mai iubită jucătoare de tenis a momentului.

  • simona halep si iubitul pe sezlong

    După numeroasele sale victorii din tenis, Simona Halep (27) reușește să iasă învingătoare și la capitolul „iubire”, chiar dacă tenismena muncește din greu pentru titlurile sale, fiind ocupată cu antrenamentele pentru viitoarele meciuri pe care își propune să le adauge pe lista reușitelor sale din carieră.