Simona Halep, aplaudată ca o regină pe Național Arena. A venit cu trofeul de la Wimbledon

profimedia-0458248286.jpg

Simona Halep își dă întâlnire cu fanii pe Arena Națională
Foto: Mediafax

Simona Halep a ajuns pe Arena Națională, unde se va întâlni cu fanii ei la ora 19 pentru a le arăta trofeul de la Wimbledon. O întâlnire asemănătoare a mai avut loc și în 2018, după succesul de la Roland Garros.

UPDATE - Simona și Ion Țiriac au făcut o analiză a finalei de la Wimbledon chiar pe terenul de pe Arena Națională, unde a fost amplasat un ecran imens.

 

UPDATE- Simona Halep a urcat pe scenă în aplauzele celor zeci de mii de oameni strânși pe Național Arena.

simona_halep_arena_nationala.jpg

simona halep national arena
Simona, emoționată în fața celor 30.000 de fani de pe Național Arena
Foto: captură DIGI24

„Mă bucur să fiu aici. Să împărțim acest trofeu că este al țării. Este o seară specială pentru mine și vă mulțumesc că ați fost și anul trecut. Vă mulțumesc mult încă o dată”, a declarat Simona Halep atunci când a urcat pe scenă. Imnul național a fost intonat de Andra.

andra_simona_halep_arena_nationala.jpg

andra simona halep arena nationala
Andra a intonat imnul național pe stadion
Foto: captură DIGI24

 

UPDATE- Gică Hagi și Gică Popescu a venit și ei pentru a-i fi alături Simonei Halep în aceste momente emoționante.

UPDATE- Gabrieela Szabo a ajuns la stadion și a oferit primele detalii din «culisele» evenimentului. "Este un moment extraordinar ceea ce trăiesc acum, având în vedere că am intrat pe stadion şi am văzut 3 generaţii care aşteaptă să vină Simona Halep. Asta înseamnă ceva extraordinar, să vezi şi bunicul, şi mama şi copulul, care au venit să se bucure de un moment important pentru Simona şi pentru sportul românesc. Nu întâmplător se spune că sportul uneşte oameni", a spus fosta mare campioană olimpică și mondială la atletism.

arena_nationala.jpg

Arena Națională s-a umplut așteptând-o pe Simona Halep
Foto Captură video protv

 

Mai multe persoane au oprit limuzina cu care a plecat campioana de la Wimbledon de la aeroport, iar Simona Halep a ieşit pentru a-i saluta. A fost doar preambulul "Main Eventului", care va avea loc azi. După succes înregistrat la Wimbledon, Simona Halep va primi Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincţie a statului român, potrivit digisport.ro.

 

Loading...

Citește și

  • Moment neaşteptat pentru Simona Halep pe aeroport! "Vrei să fii soţia mea?"

    Simona Halep s-a întors acasă, după ce a câştigat turneul de la Wembledon, în faţa Serenei Williams, şi a avut parte de o primire demnă de o campioană. Ea fost primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă, la fel ca anul trecut, după succesul de la Roland Garros, însă a avut parte de mai multe surprize.

  • Simona Halep, alaturi de Ion Țiriac si de Ilie Năstase, la revenirea in Romania de la Wimbledon

    Simona Halep este campioana de la Wimbledon, însă chiar dacă a cucerit 2.000 de puncte, ea este încă în afara podiumului clasamentului mondial WTA. Din păcate, va mai sta acolo încă cel puțin opt săptămâni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1