Simona Halep, ambasadorul AVON în România. Va fi imaginea unui parfum

simona-halep-her-story0.jpg

simona halep ambasador avon
Simona Halep este ambasadorul AVON în România

Simona Halep a mai adăugat un nume mare în lista de branduri a căror imagine este de când a intrat în elita tenisului mondial. Sportiva, care în aceste zile evoluează la Australian Open, a început colaborarea cu AVON și va deveni, din martie, imaginea unui parfum.

”Cu un traseu personal și profesional care inspiră o lume întreagă, Simona Halep se alătură femeilor care au curajul de a-și spune povestea de viață cu voce tare alături de AVON. Totodată, ea devine și imaginea noului parfum „Her Story” lansat cu ocazia zilei de 8 martie”, se arată într-un comunicat al companiei de cosmetice.

Povestea Simonei, dublă campioană de Grand Slam și lider WTA la finalul anilor 2017 și 2018, este considerată un adevărat exemplu de inspirație atât pentru România, cât și pentru lumea întreagă. ”Pe lângă talentul, tenacitatea și forța care au consacrat-o în lumea tenisului, Simona este și un simbol al frumuseții autentice, al curajului și al încrederii, valori recunoscute și promovate de AVON prin toate inițiativele sale”, se mai arată în comunicatul AVON.

simona-halep-avon.jpg

simona halep ambasador avon
Simona Halep va fi imaginea parfumul ”Her Story”, de la AVON

 

Simona Halep: ”Her Story m-a cucerit din prima clipă”

Prima apariție a Simonei ca Ambasador AVON va fi pe coperta ediției de februarie a broșurii AVON, unde sunt prezentate noutățile brandului pentru luna dedicată celebrării femeilor din întreaga lume.

Alcătuit din note de piper roz, floare de iris și patchouli, parfumul „Her Story” este o invitație deschisă tuturor femeilor de a-și crea și a împărtăși propriile povești. Simona a declarat că această aromă o inspiră să creadă că își poate îndeplini cele mai nebune visuri.

,,De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”, a declarat Simona Halep, ambasador AVON.

În acest moment pe locul 3 în ierarhia mondială, Simona Halep mai colaborează cu producătorul de echipament sportiv Nike, cu Wilson, pentru rachete, cu brandul de ceasuri Hublot, cu Mercedes-Benz România, cu producătorul de cosmetice Rexona, cu Dorna, Dedeman și Banca Transilvania.

Citește și:

Simona Halep, mai îndrăgostită ca niciodată. Cât de tandră e cu Toni Iuruc!

Simona Halep, printre pretendentele la medaliile olimpice de la Tokyo

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1