Simona Halep a ajuns la urgenţe după finala Australian Open! Imaginea de pe patul de spital

singapore_simona_halep.jpg

Foto
Simona a pierdut locul 1 WTA
Foto: Gulliver/Getty

În urma meciului de sâmbătă, 27 ianuarie, desfăşurat în Australia, Simona Halep a acuzat o stare de rău şi a fost transportată de urgenţă la spital. Se pare că partida împotriva Carolinei Wosniacki a avut consecinţe negative asupra fizicului şi psihicului Simonei, care a primit îngrijirile medicale necesare de la medici. După câteva ore petrecute la spital şi efectuarea unui RMN, sportivei i s-a permis să părăseascî spitalul.

Simona Halep a fost internată din cauza unor probleme cu tensiunea şi a deshidratării. În timpul meciului, Simona a acuzat nişte dureri la gleznă şi nu a părut să fie în cea mai bună stare fizică. Jucătoarei de tenis i s-a făcut un RMN pentru a depista ce este în neregulă şi i s-a administrat o perfuzie pentru a soluţiona problema deshidratării survenite în urma meciului cu daneza Wosniacki. Până în acest moment, nu se cunoaşte gravitatea problemei medicale de la glezna stângă, însă sportiva va avea parte de timp suficient pentru a se vindeca şi a-şi redobândi optimismul.

26961755_1977228602542443_3548439108231679946_o.jpg

FOTO
Simona Halep, internată de urgenţă la un spital din Melbourne
Foto: Facebook

Ea va intra într-o minivacanţă după turneul de la Australian Open, ceea ce înseamnă că nu va participa la turneul care urmează să aibă loc la Sankt Peteresburg. ”Trebuie să văd RMN-ul. O să am foarte mare grijă de corpul meu. După aceea vedem. Fed Cup este în plan, dar sper să fiu bine ca să pot să joc”, a afirmat Simona Halep după finala pierdută, în urma căreia a devenit locul doi mondial şi a ratat şansa obţinerii primului Grand Slam.

Loading...

Citește și

  • Cu o săptămână înainte de Australian Open, tenismena noastră are motive întemeiate să câştige primul ei titlu de Mare Şlem.

  • Simona Halep a fost învinsă de către Caroline Wozniacki în cadrul unui meci maraton care a durat aproape trei ore. Iar acesta s-a finalizat cu înfrângerea Simonei, scorul fiind strâns, de 7-6 (7-2), 3-6, 6-4. Atât Simona Halep, cât şi Caroline Wozniacki au declarat că s-au confruntat cu probleme fizice în timpul partidei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1