Simona Halep a ajuns la urgenţe după finala Australian Open! Imaginea de pe patul de spital

Ultima actualizare:

    Simona a pierdut locul 1 WTAFoto: Gulliver/Getty
Simona a pierdut locul 1 WTAFoto: Gulliver/Getty

În urma meciului de sâmbătă, 27 ianuarie, desfăşurat în Australia, Simona Halep a acuzat o stare de rău şi a fost transportată de urgenţă la spital. Se pare că partida împotriva Carolinei Wosniacki a avut consecinţe negative asupra fizicului şi psihicului Simonei, care a primit îngrijirile medicale necesare de la medici. După câteva ore petrecute la spital şi efectuarea unui RMN, sportivei i s-a permis să părăseascî spitalul.

Simona Halep a fost internată din cauza unor probleme cu tensiunea şi a deshidratării. În timpul meciului, Simona a acuzat nişte dureri la gleznă şi nu a părut să fie în cea mai bună stare fizică. Jucătoarei de tenis i s-a făcut un RMN pentru a depista ce este în neregulă şi i s-a administrat o perfuzie pentru a soluţiona problema deshidratării survenite în urma meciului cu daneza Wosniacki. Până în acest moment, nu se cunoaşte gravitatea problemei medicale de la glezna stângă, însă sportiva va avea parte de timp suficient pentru a se vindeca şi a-şi redobândi optimismul.


    Simona Halep, internată de urgenţă la un spital din Melbourne Foto: Facebook
Simona Halep, internată de urgenţă la un spital din Melbourne Foto: Facebook

Ea va intra într-o minivacanţă după turneul de la Australian Open, ceea ce înseamnă că nu va participa la turneul care urmează să aibă loc la Sankt Peteresburg. ”Trebuie să văd RMN-ul. O să am foarte mare grijă de corpul meu. După aceea vedem. Fed Cup este în plan, dar sper să fiu bine ca să pot să joc”, a afirmat Simona Halep după finala pierdută, în urma căreia a devenit locul doi mondial şi a ratat şansa obţinerii primului Grand Slam.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net