Simona Halep, adversară dificilă în primul meci al anului, la Sydney

simona-halep-sydney-2019-1.jpg

Simona Halep la Sydney 2019
Simona Halep la Sydney 2019
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund al turul secund al turneului WTA de la Sydney 2019. Așa cum era de așteptat, aceasta este australianca Ashleigh Barty.

În primul tur al turneului WTA de la Sydney, Ashleigh Barty, ocupanta locului 15 WTA, a învins-o, așa cum era de așteptat, pe letona Jelena Ostapenko. Scorul partidei a fost de 6-3, 6-3, după o oră şi 16 minute de joc, iar pe Simona Halep o așteaptă miercuri în jurul prânzului, conform orei României (seara la Sydney), o partidă foarte dificilă.

Simona Halep o conduce pe Ashleigh Barty cu 2-0

Ashleigh Barty şi Simona Halep s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 2018, de fiecare dată impunându-se liderul clasamentului mondial, însă acum se anunță un meci foarte greu pentru româncă. Întotdeauna debutul în sezon e dificil, pentru că nu știi la ce să te aștepți, iar la Halep va fi de două ori mai greu, pentru că vine și după o accidentare la spate și nici ea nu știe cum va reacționa.

În plus, Barty a intrat deja în ritm, deoarece a jucat săptămâna trecută la Cupa Hopman, iar acum a confirmat, învingând-o pe Ostapenko.

Loading...