Simona Halep, 12 titluri pentru 12.000.000 $

Ultima actualizare:

    8 mai 2016, Madrid. Halep – Cibulkova 6-2, 6-4
8 mai 2016, Madrid. Halep – Cibulkova 6-2, 6-4

Simona Halep a devenit, în trei ani, una dintre cele mai de temut tenismene din circuit. Cu succesul de la Madrid, ea a cucerit până acum 12 titluri în tenisul profesionist.

Click! vă prezintă povestea primelor 11. Totul a început la 16 iunie 2013, când Simona a învins-o chiar pe favorita locală, Andrea Petkovic, la Nürnberg. Odată spartă gheaţa, succesele au curs pe bandă rulantă pentru jucătoarea noastră, astfel că anul 2013 s-a încheiat după alte 5 titluri, obţinute pe toate suprafeţele posibile: ‘s-Hertogenbosch (iarbă), Budapesta (zgură), New Haven (hard), Moscova (indoor) şi Sofia. În Bulgaria, Simona a realizat o premieră pentru tenisul românesc, câştigând mini-Turneul Campioanelor. În 2014 a obţinut titluri la Doha şi Bucureşti, dar a fost un an foarte bun, pentru că a reuşit să joace finalele la Madrid, Roland Garros şi, în special, Turneul Campioanelor.

A ajuns până pe locul 2 în lume, o altă premieră pentru tenisul feminin românesc. În fine, anul trecut, 2015, Simona a devenit regina neîncoronată a hard-ului, cucerind trei titluri – cele mai multe dintre toate jucătoarele profesioniste. A început sezonul cu un succes la Shenzhen, în China, a continuat cu victoria de la Dubai, pentru ca la Indian Wells să ia al 11-lea trofeu. Premiile în bani, pentru toate cele 12 titluri se ridică la peste 12 milioane de dolari, numai de la Madrid plecând cu un cec de aproape 1,3 milioane de dolari.

Click! spune

Halep nu va putea sărbători îndelung succesul de la turneul de la Madrid, patronat de miliardarul român Ion Ţiriac. Ea a fost nevoită să plece ieri direct la Roma. Favorită nr 6, Simona va intra în cursă direct din turul secund, unde va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre australianca Daria Gavrilova şi nemţoaica Sabine Lisicki. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net