Simona Halep, de mână cu iubitul prin Bucureşti

8-actu-1-adu-i-in-fata.jpg

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu din vara anului trecut
Foto: Blitz

Simona Halep este mai îndrăgostită ca niciodată. Ea îşi petrece tot timpul liber alături de iubitul său, omul de afaceri Toni Iuruc, iar dezamăgirea pe care i-a produs-o retragerea de la Indian Wells este parcă mai uşor de vindecat.

Aflată în plină recuperare după accidentarea la glezna stângă căpătată la jumătatea lunii trecute, la Dubai, turneu pe care l-a câştigat chiar şi în aceste condiţii, Simona Halep (28 de ani) a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii ziarului Click! plimbându-se de mână cu iubitul său, Toni Iuruc (40 de ani). Îmbrăcată modern, cu o geacă de blugi foarte în vogă în aceste zile, al cărei preţ este de 1.300 de dolari, dar şi cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă şi cu pantofi sport, Simona s-a bucurat din plin de momentele petrecute cu primul bărbat care a reuşit să-i cucerească inima. Şi alături de care arăta foarte bine, şi el având o ţinută sportivă. De altfel, legătura dintre cei doi a devenit atât de puternică încât omul de afaceri o însoţeşte pe campioana noastră peste tot, fie că este în cantonament sau în timpul liber. 

8-actu-2.jpg

Foto: Blitz

8-actu-3.jpg

Toni este cel care conduce mașina la fiecare ieșire cu Simona
Foto: Blitz

Acum, dacă totul ar fi decurs normal, cei doi s-ar fi aflat, alături de echipa Simonei, la Indian Wells, acolo unde jucătoarea noastră ar fi fost cap de serie numărul 2 al turneului pe care l-a câştigat în urmă cu cinci ani. Din păcate, ea nu este recuperată după acea accidentare de la Dubai, aşa că a anunţat de sâmbătă că nu va juca la unul dintre cele mai importante turnee din circuitul profesionist feminin. Mai mult, de această competiţie o leagă şi amintirea primelor antrenamente făcute alături de Darren Cahill, în 2015.

Simona nu va fi singurul nume mare care va absenta de la turneul american, programat în perioada 11-22 martie. Principala absenţă pentru organizatori o constituie chiar deţinătoarea titlului, canadianca de origine română Bianca Andreescu. Dar pe lista absenţelor se află şi jucătoare ca nemţoaica Angelique Kerber sau belarusa Victoria Azarenka.

Loading...

Citește și

  • Simona Halep l-a mângâiat de multe ori pe cap pe Toni Iuruc la Gala Tenisului Românesc

    Simona Halep a avut emoții suplimentare la Gala Tenisului Românesc, vineri seară. Pentru prima dată de la organizarea acestor întâlniri speciale dedicate campionilor ”sportului alb”, a venit însoțită. Și, după cum s-a văzut, ea și omul de afaceri Toni Iuruc (40 de ani) sunt foarte îndrăgostiți.

  • simona halep se saruta cu noul iubit

    Astrele s-au aliniat perfect pentru Simona Halep în această perioadă. Nici nu s-au liniștit apele după triumful superb de la Wimbledon, că sportiva din Constanța a oferit un nou motiv de uimire. De obicei discretă cu viața ei personală, acum Simona nu s-a mai ascuns: și-a scos noul iubit în lume. După o cină romantică în București, Simona și omul de afaceri Toni Iuruc s-au distrat la Constanța.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1