Şi ultima româncă spune adio AO! Kerber, prea tare pentru Dulgheru

19-sport-caseta-dulgheru.jpg

Alexandra Dulgheru speră să o învingă pe Ana Bogdan
Foto Click!

Românii şi-au pus mari speranţe în cele cinci fete pe care le-am avut pe tabloul principal al turneului de la Australian Open din acest an, dar am fost dezamăgiţi crunt. Toate au fost eliminate în primele patru zile de concurs.

Alexandra Dulgheru, ultima rămasă "în viaţă" şi ajunsă în turul doi, n-a putut să mişte nimic în faţa favoritei numărul 7, Angelique Kerber. A pierdut în minimum de seturi, 6-2, 6-4, nemţoaica practicând un joc agresiv, greu de contracarat. Primul set a fost la discreţia lui Kerber şi s-a încheiat după doar 25 de minute de joc. În al doilea, Dulgheru a forţat fiind în postura de a nu mai avea ce pierde şi a chinuit-o puţin pe germancă. A câştigat un break la 2-1 pentru ea, pierdut însă imediat. La 5-4 pentru Kerber şi servind pentru rămânerea în meci, Dulgheru a căzut psihic şi favorita 7 a profitat închizând partida la 6-4. Rămâne însă cu un tur doi la AO 2016 după meciul câştigat în primul tur cu localnica Storm Sanders şi cu 60.000 de dolari australieni.

s1.ziareromania.ro_.jpg

Angelique Kerber are o şansă mare să câştige turneul
Foto Click!

Astfel, România a rămas fără nici o jucătoare la Melbourne în acest an. Simona Halep, cap de serie numărul 2, a pierdut incredibil în primul tur, în faţa chinezoaicei venite din calificări, Shuai Zhang.  Irina Begu, cap de serie numărul 29, a pierdut tot în primul tur, în faţa suedezei Johana Larsson. Monica Niculescu a trecut un tur dupoă victoria cu brazilianca Teliana Pereira, dar s-a oprit în turul doi învinsă de rusoaica Elisaveta Kulichkova. Nu în ultimul rând, Andreea Mitu a plecat şi ea acasă devreme, învinsă în primul tur de nemţoaica Julia Georges.

Nici la dublu feminin nu stăm mai bine. Perechea 100% românească, Irina Begu - Monica Niculescu a fost învinsă în trei seturi de Cibulkova şi Flipkens, 6-4, 3-6, 6-4. Mai avem în competiţie o singură jucătoare, Raluca Olaru, care e calificată în turul doi alături de belgianca Bonaventure. Cele două au însă mâine dimineaţă o misiune aproape imposibilă în faţa rusoaicelor favorite 5, Pavlyuchenkova/Vesnina.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1