Serena Williams face reclamă în luna de miere: "O săptămână în paradis" FOTO

Ultima actualizare:

    Serena Wiiliams şi Alexis Ohanian s-au căsătorit acum două săptămâni
Serena Wiiliams şi Alexis Ohanian s-au căsătorit acum două săptămâni

Cea mai valoroasă jucătoare de tenis din ultimii 20 de ani s-a căsătorit la mijlocul lunii noiembrie la New Orleans, iar în aceste zile se bucură de o vacanţă de vis alături de soţul ei, Alexis Ohanian.

Cei doi îşi petrec luna de miere în Bahamas, o ţară cunoscută pentru locaţiile exclusiviste. Serena şi Alexis, împreună cu fetiţa lor de doar două luni, s-au cazat într-o cabană de lux din staţiunea privată Kamalame Cay, care se închiriază în mod normal cu 35.000 de dolari pe săptămână.

Marţi, Serena Williams a avut o postare surprinzătoare pe contul său de Instagram, alături de fotografii şi un scurt filmuleţ, în care face publicitate unui cunoscut site de rezervări online. "O săptămână în paradis. Mulţumesc booking.com pentru că ne-a ajutat să găsim vila perfectă pentru luna de miere". Evident, mesajul tenismenei poate fi interpretat ca o reclamă ascunsă la booking.com, ţinând cont de faptul că imaginile au atras în scurt timp câteva sute de mii de vizualizări. Astfel, nu-i exclus ca Serena şi Alexis să fi primit "cadou" locaţia de vis din Bahamas sau să fi beneficiat de o reducere substanţială.

Amatorii care vor dori să calce pe urmele Serenei Wiiliams în paradisul din Bahamas trebuie să ştie că domeniul respectiv acoperă o suprafaţă de 3.600 de metri pătraţi, pe care se poate ajunge doar pe calea aerului sau cu o barcă privată. Vila are patru dormitoare de lux, decorate cu mobiler din Bali şi din India.


    Serena şi Alexis, într-un moment romantic
Serena şi Alexis, într-un moment romantic


    Domeniul are un spa amenajat în mijlocul apei
Domeniul are un spa amenajat în mijlocul apei


    Dormitorul matrimonial
Dormitorul matrimonial


    Piscina interioară
Piscina interioară

Bineînţeles, nu lipseşte piscina interioară, dar şi o terasă imensă cu vedere la Oceanul Atlantic (unde Serena şi Alexis îşi servesc cafeaua, aşa cum se poate vedea în una din fotografiile postate de celebra tenismenă de 36 de ani). De asemenea, căbănuţa e dotată cu un spa cu totul special, în mijlocul oceanului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net