Serena Williams a dezvăluit când se va căsători cu logodnicul milionar

Ultima actualizare:

    Serena Williams se va căsători pe 16 noiembrie
Serena Williams se va căsători pe 16 noiembrie

Celebra jucătoare de tenis, Serena Williams (36 de ani), a anunșat când se va căsători cu Alexis Ohanian (34 de ani), milionarul cofondator al rețelei sociale de știri Reddit. Va fi o nuntă grandioasă, în valoare de un milion de dolari, iar pe lista invitaților se află numeroase celebrități de renume internațional.

Serenea Williams a de declarat în exclusivitate pentru Daily Mail că nunta va avea loc joi, 16 noiembrie, la 11 luni după ce a născut o fetiță pe care au numit-o Alexis Olympia Ohanian Jr.

Deși Serena formează un cuplu cu Ohanian din 2015 și s-au logodit anul trecut, cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește data sau alte detalii despre nuntă. Din ce s-a putut afla până în acest moment, petrecerea va avea loc la Centrul de Arte Contemporane din New Orleans, iar pe lista invitaților s-a afla nume celebre, precum Beyoncé, Jay Z și Kris Jenner. Ceremonia va fi atât de discretă, încât nici măcar invitații nu vor primi detalii despre eveniment decât în ziua respectivă, adică joi.

Se pare că totalul costurilor pentru nuntă se ridică undeva la peste un milion de dolari și a fost organizată de Preston Bailey, cel care s-a ocupat de nunțile mai multor celebrități. La marele eveniment au fost invitați și Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle.

„Au angajat pe cei mai buni dintre cei mai buni și abia așteaptă să se căsătorească. Este un oraș special pentru Serena, un loc unde a fost mereu iubită. Serena și Alexis a ales Centrul de Arte Contemporane datorită istoriei și arhitecturii sale incredibile. Ei i-au spus lui Preston să umple holul cu cristale și flori în valoare de mii de dolari. Holul va fi în totalitate transformat”, a declarat o sursă apropiată Serenei, pentru sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net