Serena Williams a abandonat înainatea meciului cu Maria Sharapova

serena-williams-tenis-roland-garros-optimi-epa-h_54375211.jpg

Serena Williams și-a anunțat retragerea de la Roland Garros
Foto: EPA

Așteptat cu mare interes, meciul dintre Serena Williams și Maria Sharapova, din optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, nu se va mai disputa. Americanca a anunțat că s-a retras fiind accidentată.

Serena a precizat că se confruntă cu anumite probleme musculare și că nu poate servi.

”Sunt incapabilă să servesc! Este problematic să joc... Ar fi dificil. Am dat atât pentru a fi aici. Am făcut toate sacrificiile posibile. Este extrem de dezamăgitor”, a spus campioana, care a adăugat că a resimțit dureri și în partida cu Julie Goerges din turul precedent. ”Am încercat să mă adaptez în timpul meciului de dublu, însă problema n-a dispărut. Am urmat sfatul medicului. Este păcat fiindcă eram bine din punct de vedere fizic”, a concluzionat Serena, care mărturisise înainte de meci că Maria Sharapova este favorita disputei. De asemenea, americanca declarase că nu a avut niciodată ceva de împărțit cu rusoaica.
Serena Williams ar fi fost prima jucătoare de 36 de ani care evoluează  în a doua săptămână a turneului de la Roland Garros după compatrioata sa Billie Jean King, în 1983. 

 

În urma abandonului său Maria Sharapova se califică în sferturile de finală. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1