Serena Williams, subiect de film

Ultima actualizare:

    Serena Williams
Serena Williams

Un serial documentar cu cinci episoade despre Serena Williams, fost numărul 1 mondial, va fi pregătit de HBO Sports şi grupul IMG, care au făcut un parteneriat cu acest scop.

Producţia, „Being Serena”, va documenta sarcina vedetei de tenis, naşterea fiicei ei, căsnicia şi întoarcerea ei pe teren, scrie Variety.com.

Premiera serialului este programată pentru data de 2 mai pe HBO şi pe platformele sale digitale.

„Echipa HBO este onorată să lucreze cu Serena Williams la un proiect atât de personal. Alături de partenerii noştri de la IMG, suntem nerăbdători să le oferim spectatorilor o prezentare revelatoare, din culise, a vieţii ei pe teren şi în afara acestuia”, a spus Peter Nelson, vicepreşedinte executiv la HBO Sports.

Una dintre cele mai de succes jucătoare din istoria tenisului, Serena Williams a câştigat, în ianuarie 2017, cel de-al şaptelea trofeu Australian Open. Patru luni mai târziu, Williams a anunţat că ea şi logodnicul ei, Alexis Ohanian, aşteaptă primul lor copil, şi că ea era însărcinată în opt săptămâni la momentul turneului Australian Open. Williams a născut-o pe Alexis Olympia Ohanian Jr în septembrie, iar în noiembrie s-a căsătorit cu partenerul ei.

Serena Williams va fi prezentă la primul eveniment de Grand Slam de la participarea ei la Australian Open – la turneul de tenis de la Roland Garros, care va începe în luna mai.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net