Se știu primele semifinaliste la Turneul Campioanelor 2018

Ultima actualizare:

    Karolina Pliskova este printre cele mai sexy semifinaliste de la Turneul Campioanelor 2018
Karolina Pliskova este printre cele mai sexy semifinaliste de la Turneul Campioanelor 2018

Caroline Wozniacki, deținătoarea titlului, a fost eliminată în faza grupelor la Turneul Campioanelor. Din Grupa Albă se știu deja primele două semifinaliste.

Caroline Wozniacki era obligată să câștige cu 2-0 meciul cu Elina Svitolina din ultima etapă a Grupei Albe a Turneului Campioanelor, pentru a se califica în semifinale. Orice set pierdut coincidea cu calificarea Svitolinei în penultimul act, iar aceasta a profitat la maximum. După ce a pierdut cu 7-5 primul set, Svitolina a reușit să câștige setul secund cu același scor, 7-5, astfel că biletele pentru semifinale le avea deja acontate. Transformat într-un sparring fără miză, meciul avea să fie câștigat de jucătoarea cu moralul mai bun, adică de Svitolina. Aceasta s-a impus cu scorul de 5-7, 7-5, 6-3, în două ore şi 35 de minute, astfel că deținătoarea titlului, Caroline Wozniacki, a fost eliminată.

Karolina Pliskova a câștogat duelul pentru semifinalele Turneului Campioanelor 2018

Alături de Elina Svitolina s-a mai calificat în semifinalele Turneului Campioanelor și Karolina Pliskova. Aceasta a învins-o pe compatrioata ei, Petra Kvitova, cu scorul de 6-3, 6-4.

În primele două etape ale Grupei Albe, s-au înregistrat următoarele rezultate: Caroline Wozniacki – Karolina Pliskova 6-2, 6-4, Petra Kvitova – Elina Svitolina 6-3, 6-3; Caroline Wozniacki – Petra Kvitova 7-5, 3-6, 6-2, Elina Svitolina – Karolina Pliskova 6-3, 2-6, 6-3.

În urma acestor rezultate, clasamentul final al grupei an fost următorul: 1. Elina Svitolina, 2. Karolina Pliskova, 3. Caroline Wozniacki, 4. Petra Kvitova. Primele două s-au calificat în semifinale, iar Wozniacki şi Kvitova au fost eliminate.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net