Se știu primele semifinaliste la Turneul Campioanelor 2018

pliskova3.jpg

Karolina Pliskova s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor 2018
Karolina Pliskova este printre cele mai sexy semifinaliste de la Turneul Campioanelor 2018

Caroline Wozniacki, deținătoarea titlului, a fost eliminată în faza grupelor la Turneul Campioanelor. Din Grupa Albă se știu deja primele două semifinaliste.

Caroline Wozniacki era obligată să câștige cu 2-0 meciul cu Elina Svitolina din ultima etapă a Grupei Albe a Turneului Campioanelor, pentru a se califica în semifinale. Orice set pierdut coincidea cu calificarea Svitolinei în penultimul act, iar aceasta a profitat la maximum. După ce a pierdut cu 7-5 primul set, Svitolina a reușit să câștige setul secund cu același scor, 7-5, astfel că biletele pentru semifinale le avea deja acontate. Transformat într-un sparring fără miză, meciul avea să fie câștigat de jucătoarea cu moralul mai bun, adică de Svitolina. Aceasta s-a impus cu scorul de 5-7, 7-5, 6-3, în două ore şi 35 de minute, astfel că deținătoarea titlului, Caroline Wozniacki, a fost eliminată.

Karolina Pliskova a câștogat duelul pentru semifinalele Turneului Campioanelor 2018

Alături de Elina Svitolina s-a mai calificat în semifinalele Turneului Campioanelor și Karolina Pliskova. Aceasta a învins-o pe compatrioata ei, Petra Kvitova, cu scorul de 6-3, 6-4.

În primele două etape ale Grupei Albe, s-au înregistrat următoarele rezultate: Caroline Wozniacki – Karolina Pliskova 6-2, 6-4, Petra Kvitova – Elina Svitolina 6-3, 6-3; Caroline Wozniacki – Petra Kvitova 7-5, 3-6, 6-2, Elina Svitolina – Karolina Pliskova 6-3, 2-6, 6-3.

În urma acestor rezultate, clasamentul final al grupei an fost următorul: 1. Elina Svitolina, 2. Karolina Pliskova, 3. Caroline Wozniacki, 4. Petra Kvitova. Primele două s-au calificat în semifinale, iar Wozniacki şi Kvitova au fost eliminate.

Loading...