Se reface cuplul de aur Simona Halep - Darren Cahill?

Ultima actualizare:

    Darren Cahill si Simona Halep au lucrat trei ani impreunaFOTO: Guliver/ Gettyimages
Darren Cahill si Simona Halep au lucrat trei ani impreunaFOTO: Guliver/ Gettyimages

Pentru Simona Halep, turneul de la Cincinnati a fost mereu unul favorit, dovadă fiind și cele trei finale jucate acolo de-a lungul timpului. Anul acesta, el are ceva special, pentru că ar putea însemna reluarea colaborării cu Darren Cahill.

Accidentată la tendonul lui Achile la Toronto, motiv pentru care a fost nevoită să se retragă în sferturile de finaă ale Rogers Cup, Simona Halep este decisă să joace azi, în turul al doilea al competiției de la Cincinnati. Pentru aceasta, ea a făcut antrenamente încă de luni, iar acum două zile a fost surprinsă de Digi Sport pe teren alături de australianul Darren Cahill. Echipat de antrenament, cel care a pregătit-o pe jucătoarea noastră până la finalul anului trecut, s-a comportat exact ca un antrenor principal, dându-i indicații și conducând întreaga ședință de pregătire. Totul sub privirile lui Daniel Dobre, antrenorul actual al româncei, dar care știe cât de important e Cahill pentru cariera Simonei. Această revenire a australianului nu înseamnă altceva decât că el va reveni, așa cum era de așteptat, în echipa jucătoarei noastre.

De altfel, atunci când a anunțat că nu mai poate fi antrenorul Simonei, Cahill a anunțat că vrea să își ia un an de pauză pentru a-și ajuta fiul să primească o bursă de tenis la o universitate americană. Cum deja înscrierile s-au încheiat peste Ocean, el e liber de obligații, așa că poate reveni la singurul parteneriat pe care l-a avut în tenisul feminin, cel cu Simona Halep.

Când va fi anunțată în mod oficial reluarea colaborării dintre Halep și Cahill doar cei doi o știu, cert este că actualul antrenor al româncei, Daniel Dobre, va rămâne cu siguranță în staff-ul campioanei de la Wimbledon.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net