S-a stabilit ora meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic, de la Adelaide

Ultima actualizare:

    Simona Halep a jucat și un demonstrativ la AdelaideFOTO: EPA
Simona Halep a jucat și un demonstrativ la AdelaideFOTO: EPA

Simona Halep va disputa marți dimineață primul meci de simplu dintr-un sezon pe care îl vrem încununat cu o medalie olimpică.

Fostul lider mondial va juca, marți, de la ora 10.00, contra australiencei Ajla Tomljanovic, ocupanta locului 54 WTA, într-o partidă care contează pentru turul secund al turneului de la Adelaide. Va fi cea de-a treia confruntare directă dintre cele două și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport. Scorul meciurilor directe este de 2-0 pentru jucătoarea noastră. Pentru a ajunge să joace contra româncei, care a fost direct calificată în turul secund al competiției, Tomljanovic a învins-o cu scorul de 7-6, 6-2, de kazaha Yulia Putintseva. În funcție de rezultatul de la Adelaide, Simona ar putea reveni pe podiumul tenisului profesionist. Ea a picat, de ieri, pe locul 4, făcând schimb de locuri cu japoneza Naomi Osaka, asiatica urcând pe locul 3.

Luni, Simona a disputat primul meci oficial din acest an, în proba de dublu, acolo unde a făcut pereche cu Raluca Olaru. Cele două au fost învinse în primul tur, cu scorul de 7-6, 4-6, 10-3, de echipa Kveta Peschke/ Demi Schuurs.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net