România - Polonia, 2-2. Copil a ruinat munca lui Mergea şi Tecău. Stăm la mâna lui Ungur

florin_mergea_horia_tecau.jpg

florin mergea horia tecau
Florin Mergea si Horia Tecau sunt din nou o forţă la dublu pentru echipa româniei de Cupa Davis
FOTO: Facebook

Partida cu Polonia, de la Cluj Napoca, se desfăşoară ca un film cu suspans maxim. După prima zi a fost egalitate, scor 1-1, iar azi urmează să se decidă totul după jocul de dublu şi celelalte două de simplu.

UPDATE: Marius Copil a pierdut în minimum de seturi cu Hurkacz, scor 3-6, 4-6, şi suntem la mâna lui Adrian Ungur.

 

Mergea şi Tecău ne-au adus în avantaj în Cupa Davis. Avem 2-1 cu Polonia şi suntem la o victorie de Grupa Mondială I

Din fericire, totul ne stă în puteri în acest moment şi asta datorită super-perechii Horia Tecău - Florin Mergea. Cei doi au trecut în trei seturi grele de dublul Kubot / Matkoeski, scor 7-5, 4-6, 6-3, după două ore şi 15 minute de joc, şi am devenit favoriţi în această întâlnire din Grupa a II-a Europa/Africa din Cupa Davis. Mai avem nevoie de un singur punct, fie că e adus de Marius Copil, fie de Adrian Ungur. Urmează meciul primilor doi jucători din fiecare tabără, Marius Copil - Hubert Hurkacz, ambii din prima sută ATP. Dacă nu vom avea noroc să încheiem întâlnirea aici, totul va sta în racheta lui Adrian Ungur care va trebui să câştige în faţa locul 182 ATP, Majchrzak, şi să ne trimită înapoi în Grupa Mondială I.

Loading...

Citește și

  • Echipa de Cupa Davis a României a luat-o rău la vale în ultimii ani și de la finaliști ai competiției pe vremea lui Năstase și Țiriac am ajuns în Grupa a II-a Europa/Africa, departe de ce visăm cu toții.

  • naomi osaka cu trofeul de la us open

    Naomi Osaka este noua vedetă din tenisul feminin, după victoria împotriva Serenei Williams de la US Open. Tânăra japonezo-haitiană de numai 20 de ani a impresionat pe toată lumea cu modestia și stăpânirea de sine dintr-o finală foarte tensionată, care a făcut multe valuri. Puțini știu însă că Naomi are o soră, și ea jucătoare de tenis, cu care face echipă în proba de dublu.